Senaste nytt
FacebookInstagramPinterest

Bara 3 veckor sedan lämnade hon inte sitt hem på grund av inkontinens. Idag har hon en frisk blåsa och är fri från inkontinensskydd

Konferencja

Ofrivilligt urinläckage var en vardaglig mardröm för 56-åriga Tina. I början lyckades hon maskera problemet, men en dag inträffade en katastrof! Tina förlorade då sitt goda rykte och låste in sig inom hemmets fyra väggar. Som hon själv säger skulle hon aldrig kunna umgås med folk igen om hon inte hade deltagit i moderna tester. De förändrade hennes liv 180°.

Att leva med en elak blåsa

När jag pratar med Tina får jag tårar i ögonen. På grund av urininkontinens (UI) förlorade hon jobbet och tappade nästan kontakten med sin familj:

Ansträngningsinkontinens upplevde jag för första gången vid 26 års ålder efter en svår förlossning. Bäckenbottenmusklerna försvagades då. Jag började läcka urin när jag nyste och hostade. Så jag lärde mig att hämma dessa normala fysiologiska reflexer och använde tjocka bindor. Jag hade alltid med mig ett par extra trosor, näsdukar och deodorant. Även när jag bara skulle hälsa på vänner några timmar. Under klimakteriet förvärrades besvären. Jag kände hela tiden tryck mot urinblåsan. Ibland sprang jag på toa var 20:e minut. Jag vaknade på natten på grund av känslan av överfyllnad. Jag och min man började sova i separata sängar eftersom jag var så rädd för att sängen skulle bli blöt. Några gånger läckte jag urin under våra kärlekslekar! Jag skämdes så mycket…

img
Urininkontinens tog över min vardag

Till sist blev jag tvungen att sluta på jobbet som jag verkligen gillade. Jag var ägare till en omfattande butikskedja och reste mycket i landet. Tyvärr, på grund av UI var jag tvungen att stanna för att gå på toaletten nästan var 50:e km! Jag brukade komma fram till min destination minst 2 timmar försenad och i ett blött inkontinensskydd... I förtvivlan överlät jag verksamheten till min dotter. Jag kände mig som en gammal tant.

”Bara den som har UI vet vilken mardröm det är”

Dagen som skulle vara den vackraste i Tinas liv rann bägaren över...

En SÅDAN förnedring skulle jag inte önska ens min värsta fiende!

Katastrofen inträffade på min yngre sons bröllopsdag. Jag kunde inte ta på mig ”säkra” svarta kläder för ett sådant högtidstillfälle. När det kom till bröllopslöften knep jag nervöst ihop mina lår istället för att fokusera på brudparet. Jag var tvungen att gå på toaletten och glömde inkontinensskydd! Efter huvudceremonin planerade fotografen ta en gruppbild. Han ville att jag skulle lyfta mitt barnbarn - min dotters 4-årige son - i armarna. Så fort jag lyfte Jesper kände jag ett vattenfall strömma ur mig! När jag såg fotografens ansikte förstod jag hur väl en gigantisk blöt fläck syntes på mina ljusa byxor... Gästerna blev generade. Jag förstörde mitt barns bröllop! Jag flydde därifrån och låste in mig hemma.

”Dagen som återställde min goda hälsa”

När jag tittar på Tina vill jag gnugga mig i ögonen. En elegant, leende kvinna som utstrålar självförtroende berättar om alla dessa vidriga saker. Och hon luktar bara… märkesparfym! Vårt samtal har redan pågått i över 2 h. Under denna tid gick jag på toaletten 4 gånger, och Tina – NOLL. Hur var det möjligt? Hennes svar är häpnadsväckande:

Jag kunde sluta lämna hemmet helt och hållet och inte visa mig bland folk längre. Det skulle bli bara värre och värre tills jag äntligen skulle börja kissa på mig utan att märka det alls. Men min svärdotter som är apotekare skickade mig ett meddelande från en onlinegrupp. Det var ett meddelande om rekrytering av frivilliga till innovativa tester.

Och bestämde mig för att skicka in en ansökan. Jag väntade på svar hela veckan tills jag äntligen fick det:

accept
accept Klicka för att se hela meddelandet
Jag blev kvalificerad till ett särskilt program för eliminering av UI utanför sjukhus!

Tidigare försökte många ”experter” hjälpa mig. Utan framgång! Så jag borde vara skeptisk, eller hur? Jag kände dock att det skulle bli annorlunda den här gången. Jag började läsa om Lars Peterssons upptäckter och min intuition förvandlades till visshet: han var en specialist i världsklass! Och hans innovativa metod hade redan väckt rejäl uppståndelse i forskarvärlden. Jag bestämde mig för att prova. Vad hade jag då att förlora? Med ett problem som mitt skulle minsta förbättring bli en framgång. Allt jag ville var att kunna gå till parken i mer än 15 minuter utan att leta efter en toalett. Så lite men ändå så mycket!

”Varje dag var jag tvungen att försäkra mig om att det inte var en dröm”

När Tina minns Lars Peterssons tester upplever hon sådana känslor som om det vore igår!

Vid testningen delades vi in i 2 grupper. Den ena skulle ta en kapsel i samband med en måltid 1 gång om dagen. Den andra fick placebo. Jag fick inte veta var jag blev tilldelad för att inte förvränga resultatet. Och det behövdes inte! Redan samma dag insåg jag att jag hade tagit det innovativa medlet. Inom 60 minuter avtog trycket i nedre delen av buken (jag var tvungen att anteckna mina observationer och registrera den exakta tiden under en laboratorieteknikers överinseende). Under de efterföljande dagarna blev tiden mellan toalettbesöken 20, 30 respektive 45 minuter längre. Efter 2 veckor sov jag gott hela natten utan att gå upp för att gå på toaletten. Jag drack mycket te och kaffe. Äntligen behövde jag inte kontrollera mängden vätska.

Det här är en röntgenbild av min blåsa innan testerna och 2 veckor efter påbörjad behandling.
Det här är en röntgenbild av min blåsa innan testerna och 2 veckor efter påbörjad behandling.

Efter 3 veckor slängde jag inkontinensskydden i soporna. Jag ordnade en stor fest vid detta tillfälle – du kan skratta åt det! Jag har återknutit kontakten med min familj och jag är en kärleksfull hustru, mamma och mormor igen. Jag vill tacka Lars Petersson så mycket för att han gjorde den här metoden tillgänglig. Den befriade mig från UI och skammen.

Det tog bara 3 veckor för Tina att återfå kontrollen över sin blåsa en gång för alla. Vad är hennes hemlighet?

Från och med nu blir Tina aldrig mera rädd för att läcka urin. Metoden hon använde bygger på en unik kombination av naturliga ingredienser. Deras verkan är mångsidig:

1

Trycket i nedre delen av buken försvinner samma dag

Urologisk HIT hjälper till att återställa normal vätskebalans. Fytosteroler som den innehåller stärker klämkraften hos urinröret upp till 12 gånger. Samtidigt minskar de mängden urin som finns kvar i urinblåsan mellan tömningarna. Det gör att du inom 24-72 h kan känna en tydlig minskning av spänningen i nedre delen av buken och minska toalettbesöken till och med 4 gånger. Preparatet är perfekt vid trängningsinkontinens.

2

Urinvägarna rensas från bakterier redan efter 1:a dosen

Ämnena i denna professionella formel minskar vidhäftningen av bakterierna E. coli mot urinblåsans vägg. 96 % av människorna bekräftar att antalet urinvägsinfektioner har sjunkit hos dem till praktiskt taget noll. Preparatet visade sig vara ett utmärkt stöd vid återkommande blåsinflammation och njurstenar.

3

Superbra lösning mot ansträngningsinkontinens

Specialister är överens om att regelbunden användning av formeln kan stärka bäckenbottenmusklerna och göra urinblåsans vägg mer flexibel. Det hjälper dig att hålla dig med fylld blåsa även 45 minuter längre. Du kan också undvika pinsamma ”blöta olyckor” när du lyfter vikter eller nyser.

4

Du återfår ditt liv med komfort och god hygien - glömmer UI!

Behandlingen har utvecklats för att bekämpa de tre vanligaste typerna av urininkontinens: ansträngnings-, trängnings- och blandinkontinens. Eftersom verkan av dess ingredienser kompletterar varandra lämpar sig formulan för både kvinnor och män. Den innehåller sågpalmetto som är bra vid prostataförstoring. Därför kan du eller din man säga adjö till smärta, sveda och klåda vid urinering efter bara 72 h.

Lars Petersson, en forskare i världsklass och främjare av ”bekämparen av urininkontinens” förklarar hur preparatet fungerar:

expert

”Vi lever på 2000-talet, flyger ut i rymden och implanterar mikrochip i kroppen. Hur är det möjligt att vuxna fortfarande måste bära blöjor i dessa tider?! Kuren med medicinska örter som jag presenterar här kan äntligen sätta stopp för detta nonsens. Den stärker strukturen i hela urinsystemet - från urinvägsmynningen till njurarna - på cellnivå. Studier på över 50 tusen användare har visat att de första symtomen på UI (urininkontinens) börjar försvinna inom 3 dagar. Du kan återfå full kontroll över din fysiologi – och det utan skalpell eller dyra behandlingar”.

Bevisade resultat

Genom att gå igenom hela behandlingen med Urovico fick Tina det hon drömde mest om: en frisk, stark blåsa som hon kunde lita på och frihet från blöta olyckor. Och viktigast av allt - effekten är lika hållbar som spektakulär.

Eva: jag behöver inte längre springa på toa varje halvtimme
Eva: jag behöver inte längre springa på toa varje halvtimme
Elisabet från Umeå: efter 4 veckor kunde jag skuta använda trosskydd
Elisabet från Umeå: efter 4 veckor kunde jag skuta använda trosskydd
Markus från Enköping: jag har inga prostatabesvär längre
Markus från Enköping: jag har inga prostatabesvär längre
Karin från Karlskoga: jag har inte haft blåsinflammation i 1,5 år!
Karin från Karlskoga: jag har inte haft blåsinflammation i 1,5 år!

Omfattande studier under ledning av Lars Petersson bevisar att Urovico bidrar till snabb och effektiv bekämpning av ansträngnings-, trängnings- och blandinkontinens. Dessutom minskar det bakteriella infektioner och kan minska urinsystemets biologiska ålder upp till 30 år! Det är möjligt tack vare 4 högkvalitativa extrakt. Deras verkan har anpassats för både kvinnors och mäns behov. Det gör att du efter bara 24-72 h kan känna lättnad och behaglig lycksalighet som sprider sig i nedre delen av buken - istället för ständig sveda, klåda eller tryck. Under de följande dagarna börjar antalet miktioner minska och du återfår 100% kontroll över din kropp.

Du behöver inte låta operera dig eller ta ett lån för komplicerade behandlingar – med Urovico kan du bekämpa UI hemma

De första symtomen på urininkontinens är lätta att ignorera. Oftast är det några droppar på underkläder vid kraftig hosta. Sedan känner du ofta ett starkt behov av att gå på toaletten - mer än 8 gånger om dagen. Om du har sett minst ett av dessa symtom hos dig själv ska du verkligen inte vänta. Använd så snart som möjligt den innovativa produkten som tätar urinblåsan från 1:a dosen. Ju tidigare du startar denna enkla växtbehandling, desto snabbare återkommer du till långa promenader, spännande bilresor, samtal och glad skratt över en fika. Utan rädsla för att bli blöt!

Mats Karlssons team har förberett en unik kampanj speciellt för våra läsare. Den är tillgänglig för alla som bestämmer sig för att återfå ett friskt urinsystem med Urovico.

Klicka på länken nedan om du vill få sådana effekter som Tina, hjältinnan i denna artikel. Länken omdirigerar dig till tillverkarens officiella webbplats där du får en särskild rabatt. Jag uppmuntrar dig att göra det ganska snabbt eftersom antalet rabatter som beviljas per dag är begränsat.

last
Få den revolutionerande formeln Urovico till rabatterat pris och förändra ditt liv >>>

Specialerbjudandet gäller i 4 dagar till!

Senaste kommentarer
Åsa T.
Åsa T. idag

Jag har använt det i 4 dagar och jag behöver inte gå på toa på natten längre

Lasse
Lasse idag

Ärligt talat, det ger avsedd effekt. De bedömde vid undersökningen att prostatan hade krympt

Momo
Momo idag

Jag läkte urin efter graviditeten i ett och ett halvt år. Och nu har det varit lugnt i 10 dagar!

Alexandra
Alexandra idag

Jag skulle genomgå en laserbehandling. Jag har tagit det en gång om dagen och hittills i 2 veckor har det inte hänt någon olycka.

Piggsvin
Piggsvin idag

Verkligen bra produkt. Det svider inte längre där nere

Miko Mako
Miko Mako idag

Jag går med på allt nu! Jag klickar för att beställa!!!

Annika
Annika idag

Jag är trött på att gå runt med bindor. Börjar behandlingen imorgon, för jag redan har fått min beställning!

Lotta
Lotta igår

Min mamma började ta det för en vecka sedan. Hon säger att hon inte läckt urin en enda gång!

Det här är kanon
Det här är kanon igår

Det här är kanon helt enkelt. Ta det och fundera inte så mycket innan det försvinner från marknaden! Det blir allt svårare att få tag på den här produkten eftersom giriga koncerner blockerar den!!!!

Pia
Pia igår

Äntligen kan jag obehindrat gå på bio och se en hel film utan att smyga in på toaletten

Alicia
Alicia igår

Suveränt!

Birgitta
Birgitta igår

Det här borde få ett Nobelpris. Allvarligt!

Maj Axelsson
Maj Axelsson igår

Jag var skeptisk i början eftersom jag kände sveda när jag kissade i en hel vecka. Men sedan lugnade det sig och jag kan verkligen gå på toaletten mer sällan. Var 3-4:e timme.

Anastasia
Anastasia igår

Äntligen blöjfri! Tack för det

Natascha Viberg
Natascha Viberg igår

Min syster övertalade mig och det är underbart. För första gången hade jag ingen infektion i vintras

Lägg till kommentar
Avatar
Lägg till en bilaga Skicka

49% rabatt för våra läsare

Apetin Stop !

49% rabatt för våra läsare

Dra nytta av vår EXKLUSIVA LÄNK nedan och få 49% rabatt på Urovico redan idag!

Få den revolutionerande formeln Urovico till rabatterat pris och förändra ditt liv >>>

Erbjudandet gäller i 4 dagar!

Close

Tack för din kommentar

Den ska publiceras av moderatorn