Dagens nyheter
FacebookInstagramPinterest

Fram till för sex månader sedan rökte hon ett paket cigaretter om dagen och hotades av operation för att ta bort en lunga. Idag saknar hon inte nikotin alls och hennes kropp har regenererats till 96,8 procent.

Mariola

Mitt liv har gått upp i rök - det var vad 46-åriga Sofia sa för bara sex månader sedan. Många års rökning hade gett henne emfysem. Till råga på allt övergav hennes man henne under sjukdomstiden för en vän som var hälften så gammal. Sofia blev ensam kvar och i en tid av skenande inflation var hon tvungen att bestämma sig för om hon skulle lägga pengarna på behandling, mat eller... cigaretter. Hennes askgråa liv tog en 180° vändning när hon deltog i innovativa försök.

Pank, sjuk, beroende

Sofia minns motvilligt det förflutna. Idag är hon en frisk fläkt, och cigaretterna har efter 30 år äntligen upphört att existera för henne. Som hon säger är hon ljusår från den utmärglade kvinnan som inte hade någon kontroll över sitt liv:

Jag började röka när jag var 16 år. Jag ville vara mina äldre vänner till lags, jag låtsades vara "vuxen". Fullständigt korkat. Den gruppen av vänner föll snabbt isär, men beroendet stannade kvar. Som ung kvinna rökte jag redan mer än 30 cigaretter om dagen. Min man sträckte sig efter dem mycket mer sällan. Och han rynkade pannan över hur mycket pengar vi förlorade. Han var arg för att väggarna och gardinerna i huset var gula av rök. Vi hade vårt första riktiga gräl om cigaretter när jag blev gravid. Jag kunde inte hindra mig själv från att röka! Det var då jag insåg hur mycket nikotinsuget styrde mig.

Dymek
Jag var tvungen att börja varje morgon med en "cigg". Och jag luktade askkopp hela dagen!

Sedan dess har jag slutat röka ungefär 20 gånger. Jag har aldrig hållit ut mer än en månad. Jag gick upp i vikt, jag hade huvudvärk hela tiden, jag var irriterad på dagarna och kunde inte sova på nätterna. Jag försökte byta till e-cigaretter, men de visade sig vara lika ohälsosamma som de vanliga och mycket dyrare. Men den verkliga katastrofen skulle komma ännu....

„Vänster lunga ska tas bort.”

Vid något tillfälle började jag besväras av återkommande andnöd och smärtor i bröstbenet. Jag gick till läkaren. Provsvaren fick mig att ramla ner i stolen.

Płuca
Många års rökning hade gett mig emfysem!

„Den vänstra lungan är allvarligt skadad och fungerar bara till ca 40 %. Här kan inte mycket göras. Vi måste överväga extraktion... - Läkarens ord lät som en mening. De ville skära ut min lunga! Jag kom hem skakad, och där bröt helvetet lös. Min man anklagade mig för att ha dragit in honom i mitt drama. "Du får skylla dig själv!" - skrek han. "Du har slösat bort motsvarande en hel Mercedesflotta på cigaretter, och nu kommer besparingarna att gå till en rullstol. Jag vill inte ha med en nikotinist att göra på min ålderdom. Jag drar!" - Senare samma dag packade han sina väskor och flyttade ut till en arbetskamrat. Tydligen hälften så gammal som han... Från den stunden rasade problemen över mig som en lavin. Jag blev lämnad ensam, så med en lön var jag tvungen att underhålla lägenheten, köpa medicin, mat och... cigaretter. Jag vet att det är dumt, men i mitt tillstånd kunde jag absolut inte ge upp dem. De var det enda som lugnade mig när jag på grund av stigande priser var tvungen att neka mig själv mat eller låna av mina vuxna barn. Jag blev andfådd av allt och livet flydde mig som tobaksrök. ....

„Dagen då jag slutade röka och återfick min hälsae”

Vi frågade vad som utlöste denna vändpunkt i Sofias liv. För sex månader sedan sträckte hon sig efter en cigarett innan hon klev upp ur sängen... Hon kunde inte gå 100 meter utan att bli andfådd och yr. Idag är hon helt fri från röksuget och har tillräckligt med kondition för att springa 10 km. 3 gånger i veckan, för sin hälsas skull! Dessutom köpte hon sig en mysig stuga vid floden för de pengar hon sparade på cigaretter.

Jag skulle förmodligen ha hamnat på sjukhus under respirator om det inte hade varit för en slumpmässig information i en av Internetgrupperna. Institute of Anti-Smoking Therapy hade efterlyst frivilliga för att testa en överraskande metod som kallades "den doftande cigarettens erövrare". Behandlingen, som bygger på aromaterapi, har visat sig vara 300 gånger mer effektiv än nikotinpiller eller aversiv terapi. Och nu har den utsatts för intensiv forskning. Jag insåg genast att det här var min chans!

Jag bestämde mig för att ansöka om att få delta, och efter en vecka fick jag svar:

Zoom Akcptacja
Jag blev inbjuden till programmet för naturlig rökavvänjning och lungförnyelse!

Låt mig vara ärlig: Jag har provat allt tidigare för att sluta röka. Till och med hypnos hade misslyckats! Så jag var ännu mer nyfiken på att ta reda på vad denna unika metod som utarbetats av den välkände lungspecialisten professor William Andersson gick ut på. Jag blev mycket uppmuntrad av att höra att terapin är baserad på naturliga ingredienser och ... luktar gott. Betyder det att det kommer att bli en njutning snarare än en plåga att sluta röka för första gången i mitt liv? Jag var absolut tvungen att kolla! Jag väntade ivrigt på att testerna skulle börja.

„Efter 24 timmar insåg jag... att jag inte hade rökt en cigarett!”

När Sofia fick frågan om William Anderssons formulatest strålade hon över hela kroppen.

Under testerna delades vi in i 2 grupper. Den första gruppen fick klistra fast ett tunt doftplåster på kläderna, indränkt i eteriska oljor. För mig hade detta effekt efter 24 timmar. Det var då jag insåg... jag hade inte en enda gång sträckt mig efter en cigarett! Jag hade inget nikotinsug dygnet runt. Ingen irritabilitet, inga panikattacker, ingenting. Mitt hjärta och sinne förblev lugna. Men när jag försökte röka igen kände jag... avsmak. För första gången på flera år förstod jag hur obehagligt det är när cigarettrök fyller munnen och kommer in i lungorna. Hur det kliar i halsen och nyper i ögonen.

Szczęście
Efter 19 dagar hade jag gett upp mitt nikotinberoende för alltid!

Innan testerna var över visste jag att jag aldrig skulle börja röka igen. Cigaretter gav mig inte längre njutning och jag saknar dem inte alls. Istället njuter jag av den friska luften i mina lungor utan krampaktig hosta. Viktigt är att jag inte drabbades av några biverkningar under min behandling. Jag har inte gått upp i vikt, eftersom dofterna i professor Anderssons plåster aktiverar mättnads- och njutningscentrum i hjärnan. Min aptit har inte ökat alls, trots att jag kan lukta och smaka mycket tydligare. Det bästa kom dock strax efter behandlingens slut. >Smärtorna under bröstbenet och andfåddheten var borta, och resultaten av de uppföljande testerna förvånade läkarna. "Lesionerna har slutat utvecklas, lungorna har klarat sig till nästan 97%! Det verkar som om vi kan avvakta med operationen", hörde jag på mottagningen. Ett mirakel? Nej, det var modern vetenskap som bröt mig ur beroendets klor och återställde min hälsa.

Sofia vet att cigaretter aldrig kommer att styra henne igen. Visuellt har hon föryngrats med 20 år, hennes lungor är funktionella igen. Och vad kommer aromatiska antirökplåster att göra för dig?

Behandlingen, som gjorde det möjligt för Sofia att bryta sig loss efter 30 år och rensa sina lungor, stimulerar hjärnan och organen inom 4 nyckelområden. Detta raderar bokstavligen nikotinsuget från dina neurala nätverk och celler.

Blokada „szlaku nagrody”

1

Blockering av "belöningsvägen". Begäret efter en "cigg" försvinner inom 24 timmar

När du andas in en cigarett färdas nikotinmolekylerna från lungorna till hjärnan på bara några sekunder. Där binder de till nikotinreceptorer och stimulerar njutningscentrum. Ju längre man röker, desto mindre känsliga blir nikotinreceptorerna, och man måste öka antalet cigaretter för att känna lättnad. Anderssons aromplåster försätter receptorerna i ett avslappnat tillstånd så att de kan stänga av för nikotinmolekylerna. Rökning slutar ge dig tillfredsställelse så snart som 24 timmar efter att behandlingen påbörjats. Du slutar röka utan problem.

3 x więcej endorfin

2

3 x mer endorfiner. Sluta röka utan stress

Tack vare ämnena i plåstret frisätter din hjärna upp till 3 x mer av det så kallade lyckohormonet. Vad blir resultatet? Du slutar röka utan att känna dig deprimerad, irriterad eller ångestfylld. 86 % av de personer som genomgick denna arombehandling slutade röka utan irritation. De upplevde inte heller sömnlöshet, behövde inte hålla händerna ständigt upptagna eller hantera stress.

Układ oddechowy oczyszcza się

3

Andningsorganen rensar bort mer än 90% av tjäran

Den ökända rökhostan är det första allvarliga symptomet på att ditt andningssystem inte klarar av att hantera det "nikotinhaltiga" slem som finns kvar i det. Lyckligtvis påskyndar aromatiska detoxplåster den spontana reningen av alveolerna. Detta återställer upp till 56 % av deras kapacitet redan på dag 1 av behandlingen.

Skóra dostaje więcej tlenu

4

Huden får mer syre. Behandlingen "tar" 20-30 år av ditt ansikte

Nikotin och tjära "kväver" din kropp, vilket återspeglas i ditt utseende. Ser du ditt för tidigt åldrade ansikte i spegeln och omedelbart vill sträcka dig efter en cigarett? Aromatiska antirökplåster hjälper till att återställa tillräckliga nivåer av de ungdomliga vitaminerna A, C och E. Dessutom främjar de nyttiga oljorna som frigörs från dem återuppbyggnaden av kollagen, som din hud består av. Din hy och dina tänder återfår sin estetiska ton 6 gånger snabbare, och rynkorna blir radikalt mindre

William Andersson, känd lungläkare och pionjär inom förnyelse av andningsorganen med aromaterapi, förklarar varför hans plåster kommer att bli guldstandard för bekämpning av tobaksberoende:

Ada Szabo

„Fram till nu har personer som vill sluta röka bara haft tabletter och tuggummi med citikolin (ett nikotinsubstitut) till sitt förfogande. Många vänder sig också till så kallade e-cigaretter. Ingen av dessa metoder löser dock huvudproblemet, som är nikotinberoende. Så länge det existerar kommer vi att ha ett behov av att röka. Dessutom är elektroniska cigaretter en risk eftersom deras effekter på kroppen ännu inte har studerats ordentligt. De plåster jag har utvecklat fungerar däremot helt annorlunda: i stället för att förse kroppen med ett nikotinersättningsmedel - och fortsätta att göra oss beroende! - får de hjärnan att försvara sig mot den skadliga vanan. De hjälper också till att avgifta organen.”.

Vem som helst kan sluta röka på bara 19 dagar - för alltid och utan frustration

En av fyra svenskar som framgångsrikt slutat röka under de senaste sex månaderna erkände att de hade använt Prof Anderssons aromatiska antirökplåster. 98 % av alla bra beroendeterapeuter rekommenderar dem till sina klienter som en nödvändighet. Särskilt när dessa redan har haft minst 3 återfall.

Maja från Södertälje : Efter behandlingen har jag lungor som en 16-åring. De är rena, som om jag aldrig hade rökt!
Maja från Södertälje : Efter behandlingen har jag lungor som en 16-åring. De är rena, som om jag aldrig hade rökt!
Filip från Karlstad: Jag slutade röka på 14 dagar och blev av med den svarta plack från mina tänder.
Filip från Karlstad: Jag slutade röka på 14 dagar och blev av med den svarta plack från mina tänder.
Anton från Karlstad: Jag kunde ha slutat eller blivit blind. Jag satte på mig ett plåster och kommer inte att titta på en cigarett längre
Anton från Karlstad: Jag kunde ha slutat eller blivit blind. Jag satte på mig ett plåster och kommer inte att titta på en cigarett längre
Ebba från Täby: Tack vare plåstren sparade jag 18 000 kronor på cigaretter under 2 år!
Ebba från Täby: Tack vare plåstren sparade jag 18 000 kronor på cigaretter under 2 år!

Att fästa det aromatiska antirökplåstret är det enklaste sättet att bli av med rökningen permanent, utan biverkningar eller återfall. Sofia sa hejdå till cigaretterna efter bara 19 dagar. Tänk att du också kan börja leva ett hälsosamt och självständigt liv lika snabbt. Denna behandling är mycket bekväm att använda. Den rekommenderas också för dig om du har misslyckats med att sluta röka minst 3 gånger. Dessa plåster är en riktig terapi för den resistenta, som inte kräver din viljestyrka, uppmärksamhet eller tid alls. Allt du behöver göra är att klicka på länken som finns i slutet av artikeln.

Med dessa plåster har svenskar slutat röka på nolltid - hämta dem innan tobakslobbyn blockerar distributionen!

Tänk på det: du går upp och känner dig utvilad, utan lusten att sträcka dig efter en cigarett, utan hosta, huvudvärk eller dålig andedräkt. Du går runt i huset där det luktar gott och luften är klar eftersom det inte finns någon tobaksrök. Pengarna har slutat rinna ur plånboken eftersom cigaretterna inte längre bränner ett stort hål i den. Läkarkostnaderna har också skjutits tillbaka med minst 15 år. Äntligen har du medel, tålamod och styrka för dig själv och dina nära och kära. En vacker vision, eller hur? Och varför ska det bara vara en vision? När allt kommer omkring lever 91 000 människor redan på det här sättet! Sedan de slutade röka med aromplåster behöver de inte välja mellan sitt beroende och sin hälsa, passion och familj. De är inga slöfockar, och du kan gå med dem nu!

Speciellt för våra läsare har professor William Andersson förberett en unik kampanj. Den är tillgänglig för alla som bestämmer sig för att förändra sitt liv tack vare aromatiska antirökplåster.

Om du vill ge upp cigaretterna och snabbt förbättra din hälsa som Sofia, hjältinnan i denna artikel, klicka på länken nedan. Det kommer att omdirigera dig till distributörens officiella webbplats, där du får en speciell bonus. Vi uppmuntrar dig att göra detta ganska snabbt, eftersom det dagliga antalet beviljade bonus är begränsat.

Metamorfoza Med den speciella bonus, få de doftande antirökplåstren och sluta att röka för alltid! >>>

Den speciella kampanjen är giltig i ytterligare 4 dagar!

Senaste kommentarer
Selma T.
Selma T. idag

Jag tejpade för 3 timmar sedan och känner fortfarande inte för att röka!

Selma T.
Arvid
Arvid idag

Det måste vara något med detta. Jag gick ut för en cigarett på jobbet med några kollegor och på något sätt gillade jag inte smaken av cigaretten. Och jag bytte inte märke!

Iga Z.
Iga Z. idag

Jag skakar fortfarande överallt. Jag kom tillbaka från läkaren och han sa att hålet i min lunga är 6 x mindre!

Signe
Signe idag

Jag hade ett fruktansvärt problem med mina tarmar på grund av rökning. Jag kommer inte att gå in på detaljer men det var verkligen inte bra. Med dessa plåster gav jag äntligen upp cigaretterna och slutade springa till toaletten 8 gånger om dagen. Så rekommenderas starkt!

Jowita
Benjamin idag

Jag fick plåstren med en önskan att upp till 15 gånger chans ... Idag markerar en månad sedan jag inte har rökt, men för att vara ärlig var min fru tvungen att få mig att inse det. Jag tänker inte alls på cigaretter längre, så jag räknar inte dagarna heller.

Jowita
Cogito
Elias idag

Jag spenderar 7 hundra i månaden på cigaretter, så jag kommer att investera i frihet från dem. Jag klickar på order!!!

Signe
Signe idag

Endokrinologen sa att så länge jag röker finns det inget att ens prata om effektiv sköldkörtelbehandling. Kuriren har just tagit med ett paket med plåster. Håll dina fingrar korsade!

Maya
Maya igår

Min mamma har inte rökt på 19 dagar nu. Och hon beter sig riktigt coolt 😉 .

Mania
Super
Super igår

Detta är bara super. Köp det innan någon drar tillbaka det från marknaden, trots allt kommer tobakstillverkare inte att låta en sådan effektiv behandling ta bort sina kunder!

Agnes
Agnes igår

Jag släppte av en vän som slutar röka för 5: e gången och redan börjar gå på väggarna. Hon ringde i morse och sa att hon kom ihåg hur roligt det var innan hon ens började röka

Dot
Dot igår

Något briljant !!!

Calineczka
Pjoter
Pjoter igår

Nu vet jag varför min granne slutade damma på sin balkong och vilken god doft jag kände från henne i 3 veckor när vi gick nära varandra i trapphuset. Jag frågade henne nyligen vad hon tyckte om sina nyårslöften. Hon svarade att hon ville sluta med cigariller, men att de inte längre var giltiga och hon blinkade.

Lovisa Klarson
Lovisa Klarson igår

Jag var med i den där testgruppen tillsammans med Sofia. Enbarnsmor, vilken förändring! Jag kände knappt igen den kära Sofia! På den tiden, förlåt, brukade hon göra utfall när hon gick. Och nu ser hon förmodligen bättre ut än sin egen dotter. Jag vet att den jäveln, hennes man, sedan försökte övertala henne att ställa allt till rätta mellan dem. Chacha, hon jagade iväg reptilen för gott. Jag vet själv att när någon har genomgått en sådan förvandling, behöver de inte längre någon för att vara lyckliga!

Anton
Anton igår

Min pappa slutade efter 20 år, tack för det

Julia Müller
Julia Müller igår

I mitt fall kanske det låter lite konstigt, men jag gav upp cigaretterna för min pojkväns skull. Han tyckte att rökning äcklade honom, att han inte ville vara med någon som hade ett beroende. Jag hade plåstret i kanske en vecka och nu röker jag inte ens på fester, även om de övertalar mig att göra det.

Lägg till kommentar
Awatar
Lägg till kommentar Skicka

45% rabatt för våra läsare

Nicosadio

45% rabatt för våra läsare

Använd vår EXKLUSIVA LÄNK nedan och få 45% bonus på doftande antirökplåster med vilka du kommer att sluta röka direkt!

Få antrökbehandlingen och återfå din hälsa >>>

Specialkampanj är giltig i 4 dagar!

Close

Tack för din kommentar

Den kommer att publiceras av moderatorn