Zprávy dne
FacebookInstagramPinterest

Před 3 týdny chodil s chodítkem a při každém pohybu měl pocit, jako by mu křuplo v koleni.

Dnes chodí po horách a zdolává čím dál více vrcholů!

Konferencja

46letý Marek z Kladna přežil vážnou autonehodu, po které ztratil svou samostatnost a pohyblivost - měl problémy s pohybem, musel chodit s chodítkem a každý krok pro něj znamenal obrovskou námahu a bolest. Myslel si, že pro něj neexistuje jiná záchrana než operace... Vše se změnilo, když se zúčastnil testování inovativního přípravku, který mu během pouhých 3 týdnů napravil pohmožděné klouby.

„Byl jsem silný a zdatný chlap a najednou se ze mě stal mrzák”

Tento rozhovor nepatřil k nejjednodušším - události posledních měsíců Marka stále emocionálně ovlivňují. Tento příběh má však úžasný šťastný konec a dává naději statisícům lidí, kteří se potýkají s bolestmi, degenerací nebo úrazy kloubů.

„Revmatismus a obtíže spojené s artritidou máme v rodině - moje matka měla RA, otec se léta nemohl vyléčit ze zranění ramene, které utrpěl v mládí - a nakonec začaly i mě trápit ochromující bolesti zad po přílišné fyzické námaze nebo jsem čas od času pociťoval zvláštní lupání v kolenou. Před nehodou jsem provozoval obchod s jízdními koly, hodně jsem jezdil na kole a byl fyzicky aktivní, ale pokaždé, když jsem se přetrénoval nebo příliš zatěžoval klouby, bylo to znát. Zanedbal jsem tyto příznaky a místo toho, abych hned posiloval klouby, nechal jsem své tělo napospas osudu. Toho osudného dne už tak křehké a stále více degradované kloubní chrupavky, kosti a vazy už prostě nevydržely...

Po nehodě jsem strávil týden nehybně na nemocničním lůžku

První dny po autonehodě byly noční můrou - nemohl jsem prakticky vůbec hýbat nohama. Nevěděl jsem, co bude dál, a absolutně jsem si nedokázal představit život na vozíku. Já? Zdravý a silný chlap, kterému ještě není ani 50?”

„Kulhal jsem v bolestech jako nemohoucí stařík. Zhroutil jsem se”

Markova sklíčenost se ještě více prohloubila po diagnóze, kterou si vyslechl v nemocnici:

Bylo mi řečeno, že mám začít žádat o endoprotézu - protože čekání na operaci může trvat až několik let.

„Endoprotéza? Tedy kovové součástky v kyčlích a kolenou a pak měsíce rehabilitace, abych mohl žít jako dřív? To je nějaký zlý sen, noční můra, ze které se brzy probudím. Ta informace mě paralizovala, ale zároveň si myslím, že jsem ji tehdy potlačil, nebral jsem ji vážně. Nechtěl jsem si připustit myšlenku, že jsem se stal mrzákem, ale zároveň když si nenechám implantovat kovové protézy, možná už nikdy nebudu běhat s vnukem za míčem. Měl jsem podporu manželky i dcery, ale živil jsem rodinu - můj obchod a servis kol tvořil 85% rodinného rozpočtu. Nevěděl jsem, co bude dál, a měl jsem z toho strach”.

„Den, kdy dostaly moje klouby nový život”

Zeptal jsem se Marka, jak je možné, že dnes přede mnou sedí šťastný, usměvavý muž, který nemá problémy s chůzí, volně se pohybuje a před pár dny zdolal další ze štítů českých hor.

„Vidíte, a to je jádro tohoto neobyčejného příběhu. Asi byste mě neviděli v tak skvělé kondici a nemluvili o mých horských túrách, kdybych jednoho dne nenarazil na jeden příspěvek na internetovém fóru. Institut ortopedie a rehabilitace hledal dobrovolníky pro testování inovativní léčebné kúry, která zbavuje artritidy a regeneruje klouby během 72 hodin. Této metodě říkají multi-regenerátor pohybového aparátu. Tento přípravek se ukázal být nejúčinnějším antidegenerativním přípravkem 21. století - právě probíhaly jeho závěrečné klinické testy a já jsem měl možnost se jich zúčastnit.

Věděl jsem, že tohle je moje šance, jak dát své klouby znovu do pořádku a posílit je bez chirurgického zákroku. Poslal jsem žádost a po 6 dnech jsem dostal odpověď:

Akcptacja Akcptacja
Byl jsem kvalifikován k testování produktu, který přirozeně zvrátí degeneraci kloubů bez chirurgického zákroku.

Byl jsem velmi nadšený a cítil jsem, že je to pro mě šance na návrat k plné pohyblivosti - věděl jsem, že se brzy postavím na vlastní nohy bez nutnosti aplikace endoprotéz. Četl jsem další informace o tomto přípravku a úspěších Jiřího Smolíka - každá nová informace, kterou jsem v médiích našel, mě utvrzovala v přesvědčení, že jsem nemohl vybrat lépe. Tehdy jsem poprvé uvěřil, že nemusím být odsouzen k invaliditě. Snil jsem o tom, že odložím rehabilitační chodítko a přestanu s ním chodit - abych se zase cítil jako zdravý, silný chlap, který jezdí na kole, chodí pěšky, zdolává vrcholy hor”.

„Úžas a slzy štěstí”

Když začneme mluvit o účincích přípravku Jiřího Smolíka, na Markově tváři se objeví široký úsměv.

„V rámci výzkumného programu jsem musel užívat jednu dávku přípravku denně a výsledky se musely pečlivě zaznamenávat 3x během dne. U mě se účinky projevily hned druhý den - cítil jsem, že mohu natáhnout koleno na levé noze - bez bolesti a nepříjemného lupání. Další den ustoupila pronikavá bolest v kyčlích při vstávání z postele a každá další hodina přinášela ještě větší úlevu - stále menší ztuhlost kloubů a větší volnost pohybu. S rostoucím úžasem jsem sledoval zlepšující se pohyblivost svého těla...

Tohle jsem já před testováním antidegenerativního přípravku - a 3 týdny po ukončení testování
Tohle jsem já před testováním antidegenerativního přípravku - a 3 týdny po ukončení testování

2,5 týdne - po této době jsem poprvé vyšel na procházku bez chodítka. Kroky jsem dělal s jistotou, pohyby byly plynulé a bezbolestné, v kolenou mi nic nepraskalo a ztuhlost i otoky kotníků zmizely. 3 hodiny jsem se procházel po parku, a když jsem přišel domů, tekly mi slzy. Ty nejopravdovější slzy štěstí”.

Během pouhých 3 týdnů se Markovi zregenerovaly klouby natolik, že byl schopen odložit chodítko. Jak je to možné?

Antidegenerativní přípravek, který tak rychle napravil Markova zničená kolena a klouby, je nejmodernější regenerátor kloubů s maximální, dosud nevídanou koncentrací glukosaminu, kolagenu typu II a kyseliny hyaluronové. Jeho účinnost byla v samotné testovací fázi 99,8%! Co to pro vás znamená?

1

Zmírníte i ty nejsilnější bolesti kloubů již během 16 minut

Díky intenzivnímu analgetickému a protizánětlivému účinku přípravku mizí bolesti kloubů, kostí, svalů nebo beder již 16 minut po první dávce. Zapomenete na pronikavou bolest zad, šíje, zápěstí nebo ramen, zbavíte se záchvatů ischiasu a budete plynule ohýbat kolena bez bolesti a nepříjemného lupání. Tento prostředek je v současné době nejčastěji doporučován odborníky v oboru ortopedie na všechny revmatické, artritické a degenerativní bolesti.

2

Porazíte revmatismus a získáte plný rozsah pohybu

Pravidelné užívání kloubního regenerátoru zvyšuje produkci přirozeného kloubního mazu až o 170%. Výsledkem je, že již po 4-5 dnech se klouby lépe „promastí” a přestanou o sebe třít. Kolena, lokty, ramena, páteř a kyčle získají zpět svou pružnost a flexibilitu, jsou plně chráněny před odíráním a vy začnete volně pohybovat svými klouby v plném rozsahu jejich pohyblivosti.

3

Zvrátíte degeneraci a zregenerujete poškozené klouby

Dosud nebylo možné nikde jinde než v nemocnici provést úplnou regeneraci poškozené kloubní chrupavky, šlach a vazů. Inovativní přípravek vše mění - dodává tělu takové množství glukosaminu, které obnovuje defekty na povrchu kloubů, že umožňuje zastavit nebo dokonce zvrátit degenerativní procesy. Zklidňuje a posiluje přetížené klouby, zmírňuje záněty, RA a obnovuje celý pohybový systém.

4

Zbavíte se artritidy, RA a ztuhlosti kloubů

Odborníci se shodují: tento průkopnický přípravek proti artritidě obnovuje poškozené klouby během pouhých 72 hodin - u lidí všech věkových kategorií a stadií artritidy. Již po několika dnech nebudete cítit blokace a ztuhlost kloubů, zmizí přetrvávající lupání v kloubech, bolest, pocity tření a diskomfort.

Jiří Smolík, významný ortopedický specialista a tvůrce revolučního přípravku proti revmatismu a artritidě, popisuje jeho účinky následovně:

Svět jde kupředu a medicína také - ukazuje se, že už máme přístup k takové laboratorní technologii, že jsme schopni extrahovat přírodní stavební kameny chrupavek a pojivových tkání s maximální biologickou dostupností na buněčné úrovni. Výzkum tohoto preparátu trval několik měsíců a jeho výsledkem byl největší ortopedický průlom, jaký jsme si kdy dokázali představit. Jsem hrdý na to, že jsem vyvinul přípravek Flexavico, který intenzivně vyživuje kloubní chrupavky od 1. dne, potlačuje jejich degradaci, bojuje proti bolestem kloubů a artritidě a díky tomu dokáže postavit na nohy i osoby, které se samy sotva hýbaly. Účinně odstraňuje revmatické a artritické potíže, zvyšuje pohyblivost kloubů až o 57%, odstraňuje kloubní kontraktury, neuralgie, degenerativní změny, záchvaty ischiasu a všechna jiná pohybová omezení.

Účinky potvrzené výzkumem a zpětnou vazbou od více než 1 208 975 lidí

Díky revolučnímu přípravku Flexavico získal Marek během 3 týdnů zdravé, pružné, funkční a silné klouby. Dnes chodí bez pomoci druhých, nemá žádná pohybová omezení a vrátil se k aktivnímu životu, věnuje se horské turistice a cyklistice.

Irena z Kladna: Bederní páteř mě přestala bolet už po 4 dnech
Irena z Kladna: Bederní páteř mě přestala bolet už po 4 dnech
Anna z Ostravy: Zbavila jsem se RA, vrátila se mi plná pohyblivost zápěstí, prsty už nejsou zkroucené a bolestivé
Anna z Ostravy: Zbavila jsem se RA, vrátila se mi plná pohyblivost zápěstí, prsty už nejsou zkroucené a bolestivé
Petr z Třebíče: bolest zad ustoupila po čtvrt hodině.
Petr z Třebíče: bolest zad ustoupila po čtvrt hodině.
Milena ze Znojma se vyhnula nákladné operaci ramene
Milena ze Znojma se vyhnula nákladné operaci ramene

Nezávislé klinické studie potvrzují, že přípravek Flexavico okamžitě regeneruje i pokročilá poškození kloubů a zmírňuje silné revmatické bolesti u lidí všech věkových kategorií. Účinně napravuje pohybový aparát v případech degenerace, ale i po akutních poraněních, zlomeninách, pohmožděnínách nebo vykloubeních. Navíc je jeho použití velmi pohodlné - stačí 1 použití denně, abyste zklidnili přetížené klouby, obnovili pohyblivost kyčlí, kolen, loktů nebo ramen, zapomněli na problémy s vyhřezlou ploténkou a ztuhlostí páteře, odstranili záchvaty ischiasu a revmatismu.

Škoda času na bolesti, artritidu a omezení pohybu - získejte zpět zdravé a funkční klouby s Flexavico. Bez riskantních operací a několikaměsíčních rehabilitací.

Nepodceňujte příznaky přetížení kloubů, nenápadné „lupání” v kolenou, opakující se bolesti zad, podivné kontraktury, necitlivé zápěstí nebo ztuhlost kloubů po probuzení nebo po setrvání v jedné poloze po delší dobu. Degenerace se vyvíjí „potichu”, a když pokročí, vaše pohyblivost se drasticky sníží - nedovolte, aby se to stalo. Rozhodněte se co nejdříve pro specializovaný přípravek proti artritidě, který způsobil revoluci v ortopedickém průmyslu. Zbavíte se bolesti kloubů a svalů, zpomalíte degradaci kloubní chrupavky, „promažete” vrzající klouby a získáte zpět radost z dlouhých procházek a oblíbených pohybových aktivit. Užívejte si života na plné obrátky a ve zdraví - až do vysokého věku!

Speciálně pro naše čtenáře byla připravena jedinečná akce. Je dostupná všem, kteří se rozhodnou obnovit své klouby pomocí Flexavico.

Stačí kliknout na níže uvedený odkaz. Přesměruje vás na oficiální stránky výrobce, kde obdržíte jedinečnou slevu připravenou týmem Jiřího Smolíka. Doporučujeme, udělat to co nejdříve, protože denní limit poskytovaných slev je omezený.

Karolina
product
Získejte inovativní přípravek Flexavico - dejte sbohem artritidě a revmatismu >>>

Speciální akce platí ještě 4 dny!

Poslední komentáře
Marie Z.
Marie Z. dnes

Používám tento přípravek již 6 dní. Úžasný účinek, přestala mě bolet záda i bedra

photo
Jaromír
Jaromír dnes

Kolena přestala „vrzat” již po 2 dnech

Stanislav
Stanislav dnes

už mi hrozil invalidní vozík, ale po 10 dnech pravidelné kúry s tímto přípravkem mi nohy přestaly tuhnout, otékat a bolet. Senzační!

ivana
Ivana dnes

DÁVÁM 11 bodů z 10 Bolest z ischiasu zmizela během několika minut!!!

Zdeněk trenér
Zdeněk trenér dnes

Konečně jsem vyléčil staré zranění ramene. Nic předtím nepřineslo tak rychlou úlevu přetrénovaným zádům - vynikající produkt.

noga
Renata K.
Renata K. dnes

objednala jsem a od zítřka budu testovat. DĚKUJI!

Monika
Monika dnes

Zachránil mě po vyhřezlé ploténce. Je to nejlepší prostředek na klouby, který znám.

Lenka Koprová
Lenka Koprová včera

Objednala jsem pro babičku - používá ho 4 dny a už nemusí chodit o berlích.

noga
Karel
Karel včera

3 měsíce rehabilitace poškozené kyčle mi nepřinesly stejné výsledky jako jeden týden používání tohoto přípravku. Paráda

Olga
Jana včera

Bolest a praskání v kolenou zmizely hned první den!

Ivana
Ivana včera

FUNGUJE SENZAČNĚ!!!

Tomasz Tkaczyk
Simona
Simona včera

Konečně se mohu ohnout bez bolesti, jaká úleva. A mému manželovi pomohl s RA.

Pavla R.
Pavla R. včera

nevěřila jsem, že mi přípravek pomůže postavit se zpátky na nohy - už 1,5 roku se potýkám s otoky a problémy s meniskem. Ale šok! Kolena mohu ohýbat bezbolestně a hladce - ze srdce děkuji za tento přípravek <3

Jolana
Jolana včera

Na revmatismus není nic lepšího.

Zuzana
Zuzana včera

Už nemám ztuhlá a bolavá záda - ráno vstávám bez problémů i bez dlouhé ranní „rozcvičky”. Cítím se mnohem lépe. Paráda!

Přidat komentář
Awatar
Přidat komentář Odeslat

Sleva 49% pro naše čtenáře

product

Sleva 49% pro naše čtenáře

Použijte náš EXKLUZIVNÍ ODKAZ níže a získejte slevu 49% na Flexavico ještě dnes!

Zvolte přípravek číslo 1 na artritidu a získejte zpět plnou pohyblivost >>>

Speciální akce platí 4 dny!

Close

Děkujeme za váš komentář.

Bude zveřejněn správcem stránek.