Novinka
FacebookInstagramPinterest

Ešte pred 3 mesiacmi sa tento 45-ročný pán cítil starý, chorý a zbytočný. Dnes srší energiou a dobýva vrcholy hôr

Konferencja

Osobný život a sebaúcta 45-ročného Mariána sa v priebehu dvoch mesiacov rozsypali ako domček z karát. Jeho manželka, úspešná inštruktorka horolezectva, povedala, že potrebuje po svojom boku niekoho, kto je rovnako aktívny a energický ako ona, a tak podala žiadosť o rozvod. Marián – hoci tiež miloval hory – dlhé roky trpel chronickou únavou, dýchavičnosťou a závratmi, ako aj tŕpnutím končatín. Dôvodom bol sklon k upchatiu ciev, ktoré zdedil. Keď Marián dostal ponuku zúčastniť sa inovatívnych testov, jeho život sa zmenil o 180 stupňov.

Roky „držania kroku” s ostatnými

Rozhovor s Mariánom nie je najľahší. Sám neochotne rozpráva o skúsenostiach z minulosti:

Už ako mladý chalan som mal veľa problémov – doslova a do písmena. Zbožňoval som výlety do hôr a lezenie po skalách, no čoskoro sa ukázalo, že kondične som ďaleko za svojimi rovesníkmi. Myslel som si, že potrebujem len precvičiť svaly, no boli to mesiace a roky a bolo to čoraz horšie. No čo už – zrejme som jednoducho slabší ako ostatní, ale mužská hrdosť mi to nedovolila ukázať. V horolezeckom klube som spoznal Izabelu – moju veľkú lásku. Neskutočne krásna, vyšportovaná a plná entuziazmu, všetkých nakazila svojou vášňou pre hory. Napodiv som jej hneď padol do oka, takže o to viac som sa snažil nebyť v úzadí a liezol som na skalnaté štíty, pričom som škrípal zubami od bolesti a od únavy ledva lapal po dychu. Izabela a ja sme sa stali zaľúbeným párom a potom šťastným manželstvom.

Nesníval som o tom, že budem športový šampión, ale o normálnej kondícii a výdrži...

Roky plynuli, „Izabela bola celý čas niekde inde” vo svete, cestoval som spolu s ňou, držal som prísnu diétu, no moje telo ma v tridsiatke akosi odmietalo poslúchať, bolo to čoraz horšie. Došlo to až do bodu, keď som začal mať vážne problémy so závratmi, bolesťami a necitlivosťou v rukách a nohách, až som nakoniec nemohol normálne fungovať. Nanešťastie – spolu s Izabelou som pracoval v lezeckom centre ako tréner pre deti a mládež, a vzhľadom na chorobu som musel skončiť s trénovaním a začal som sa zaoberať účtovníctvom… Ponižujúce, však?

Rýchlo sa však ukázalo, že mám nielen slabé ruky a nohy, ale aj… hlavu. Aj keď som spával veľmi dobre, začal som pociťovať čoraz väčšie problémy s koncentráciou, točila sa mi hlava, mal som výpadky a medzery v pamäti. Začal som robiť vážne chyby vo výpočtoch a tabuľkách, kvôli čomu ma neskôr prepustili. Izabela sa snažila potlačiť sklamanie, netrpezlivosť a podráždenie, o to viac, že bola práve v požehnanom stave. Krátko po pôrode sa vrátila k aktívnemu životnému štýlu a ja som sa mal starať o domácnosť, syna a svoje zdravie. Manželka ma naďalej uisťovala o svojich pocitoch, no postupne začala byť zaneprázdnený a chladný. Každý víkend jazdila na školenia. Vtedy som sa pre ňu stal niečím ako žena v domácnosti, pričom na týchto školeniach sa stretávala najmä so silnými, energickými alfa samcami...

„Tikajúca cholesterolová bomba v tele”

Marián sa celý čas snažil o lepší zdravotný stav, no bez väčšieho úspechu.

Nemohol som zniesť svoju večnú slabosť!

Či som skúsil vyhľadať odbornú pomoc? Samozrejme! Špecialisti ma len presvedčili, že mám genetickú predispozíciu na cievy upchané zlým cholesterolom - a mám veľkú smolu, že tieto zmeny sa aktivovali už v tak mladom veku... Vyskúšal som už asi všetko. Zdravé stravovanie, profesionálne kúry, masáže, cvičenia, nejaké prístroje stimulujúce krvný obeh… Všetko nanič. Tiež mi odporučili chodiť po dome v špeciálnych kompresných pančuchách, ako pre dôchodcov. Dodnes si pamätám šokujúci pohľad mojej ženy, keď sa predtým vrátila zo školenia a uvidela ma v tých hnusných pančucháčoch. Prestali sme spolu kamkoľvek chodiť na dovolenky, mal som dojem, že sa Izabela za mňa hanbí. Zobrala len môjho syna a ja som sa iba z domu pozeral na radostné videá o raftingu v teplých krajinách a rally na albánskych svahoch. Cítil som sa ako posledný zbytočný slaboch.

„Deň, ktorý všetko zmenil”

Spýtali sme sa Mariána, ako to, že pred 6 týždňami bol mŕtvou, slabou a nešťastnou troskou muža, ktorý sa cítil o 30 rokov starší, ako uvádzal jeho rodný list, a dnes tu máme chlapa v najlepšej forme, sršiaceho pozitívnou energiou. Tu je jeho odpoveď:

Všetky tieto strašné neduhy – zmätenosť, parézu a mravčenie v rukách a nohách, neznesiteľný tlak na hrudi – by som pravdepodobne aj naďalej pociťoval, nebyť náhodných informácií na niektorej z internetových skupín. Išlo o nábor dobrovoľníkov – najmä mužov, ktorí spĺňajú určité podmienky a chcú sa zúčastniť testov inovatívnej formuly, ktorá obnovuje správnu priechodnosť ciev. Nie som nijako zvlášť nábožensky založený, ale hneď som pocítil, že šanca musí byť znamením z neba!

Rozhodol som sa podať žiadosť. Celý týždeň som čakal na odpoveď, až nakoniec prišla:

Zoom Akcptacja
Kvalifikoval som sa do špeciálneho programu na prirodzené odbúravanie tepien

Neviem prečo, ale cítil som, že takáto náhoda sa musí skončiť dobre. Čítal som veľa dobrých vecí o Arturovi Kondratovským a jeho inovatívnej metóde, ktorú vyvinul s ohľadom na svojho brata v núdzi. Naozaj som sníval o tom, že získam späť svoje staré ja a začnem nový život, a to hlavne preto, aby som sa cítil dobre vo vlastnej koži a aby som bol pre vlastného syna vzorom silného a aktívneho chlapa. Tiež som v tajnosti dúfal, že sa mi podarí od základov obnoviť svoj súkromný život.

„Zo dňa na deň som sa cítil čoraz lepšie”

Keď sa ho pýtali na testy formuly Artura Kondratovkého, Marián nedokázal skryť svoje emócie.

Počas testov sme boli rozdelení do dvoch skupín: jedna časť musela užívať jednu dávku formuly každý deň a druhá časť – kontrolná, placebo bez zdraviu prospešných vlastností. Bol som v prvej skupine. Je to úžasné, ale už po 3-4 dňoch som si všimol prvé zmeny na mojom tele. V prvom rade som sa úplne zbavil pocitu večne studených nôh a mravčenia. Neveriacky som kontroloval kožu na nohách – bola teplá, ružová a dobre prekrvená. Zmizli aj modriny lýtok. Asi po týždni som cítil, že sa dokážem ľahko sústrediť, mám viac elánu a chuti do života. Po ďalších dvoch týždňoch bolestivé kŕče v nohách a pocit dušnosti na hrudníku zmizli. Cítil som sa mladší o dobrých 20 rokov.

Porovnanie prierezu mojich ciev pred a po 4 týždňoch testovania
Porovnanie prierezu mojich ciev pred a po 4 týždňoch testovania

Prešlo predsa 6 týždňov a bol som úplne iný človek. Cítil som sa ako znovuzrodený. Všetky neduhy, ktoré mi tak rýchlo vzali silu, energiu, vášeň a šťastie – sú už preč. Najprv som sa obával, že to znie príliš dobre na to, aby to bola pravda z dlhodobého hľadiska – ale s postupom času som sa cítil čoraz lepšie. Keď som išiel so synom do Álp, tvár Izabely bola – na nezaplatenie. Krátko nato stiahla žiadosť o rozvod.

Ako sa stalo, že Marián dosiahol takúto úžasnú premenu len za 6 týždňov?

Ukázalo sa, že metóda, ktorá umožnila Mariánovi zlepšiť výsledky lipidového profilu v krvi a takmer úplne odblokovať cievy, je založená na inovatívnej kombinácii prírodných účinných látok, ktoré pôsobia na niekoľkých úrovniach:

1

Prenikajú až ku koreňu problému

Kľúčové extrakty s vysokou biologickou dostupnosťou takmer okamžite normalizujú hladinu zlého LDL cholesterolu v krvi a zároveň robia steny tepien pružnejšími.

2

Zmäkčujú lipidové pláty

Látky obsiahnuté vo formuly majú schopnosť intenzívne zmäkčovať a drobiť aterosklerotické pláty, ktoré sa hromadia v krvných cievach.

3

Odstraňujú usadeniny a znižujú tlak

Formula rozkladá usadeniny a zmenšuje ich hrúbku, vďaka čomu pomáha odblokovať cievy a zvyšovať ich kapacitu, znižuje krvný tlak a ovplyvňuje okysličovanie tkanív.

4

Chránia a podporujú cievy

Súčasným pôsobením na celkový lipidový profil organizmu, rozpúšťaním prítomných usadenín a posilňovaním tkanív žíl a tepien má formula aj ochranný účinok.

Artur Kondratovský, medzinárodne uznávaný odborník a spolutvorca „prírodné kúry na zlý cholesterol a upchaté cievy”, vysvetľuje, ako jeho formula funguje:

Jeffrey Moore

„Ravestin obsahuje iba prírodné, bezpečné a mimoriadne účinné látky, predovšetkým cenné rastlinné extrakty v primerane vysokých koncentráciách. Výsledkom je zvyčajne rýchla optimalizácia laboratórnych výsledkov, ale niekedy získame aj efekt čiastočného alebo úplného rozpustenia lipidových vrstiev na stenách ciev. Cievy sa zároveň stánú pružnejšími a pevnejšími. Deň za dňom pociťujete zlepšenie pohody a pozitívne účinky okysličovania a výživy celého organizmu.”

Overené účinky

Vďaka pravidelnému užívaniu formuly Ravestin organizmus Mariána zo dňa na deň naberal na sile, primeranej jeho veku. A najlepšie na tom je - že získané výsledky sa ukázali byť rovnako trvalé, ako aj veľkolepé.

Barbara – aktívna a energická 70-tnička
Barbara – aktívna a energická 70-tnička
Anna z Medzibrodia a jej uvoľnené tepny
Anna z Medzibrodia a jej uvoľnené tepny
Michal z Kolísky – stop dýchavičnosti a bolesti
Michal z Kolísky – stop dýchavičnosti a bolesti
Účinok rozbitia lipidového plátu u Jána z Krakova
Účinok rozbitia lipidového plátu u Jána z Krakova

Nezávislé testy, ktoré vykonal tím Artura Kondratovkého preukázali, že prípravok Ravestin ovplyvňuje rýchlu a efektívnu harmonizáciu telesných parametrov z hľadiska lipidového profilu, pomáha znižovať „zlú” frakciu cholesterolu a normalizuje hladinu glukózy. Koncentrované látky prírodného pôvodu obsiahnuté vo formule navyše okamžite prenikajú do tkanív krvných ciev, posilňujú ich a robia ich steny pružnejšími, ako aj podporujú zmäkčenie stuhnutých plátov a prirodzené rozšírenie tepien.

Zabudnite na rizikové tabletky nabité škodlivými chemikáliami, ktoré zaťažujú pečeň

Ako často sa vzdávate akejkoľvek zábavy alebo aktivity pre zlú náladu a permanentnú únavu? Vyberáte si autobus namiesto chôdze, výťah namiesto schodov, hanbíte sa za dýchavičnosť, trpíte pichaním v boku? Obávate sa problémov s prekrvením a ďalších komplikácií, no bojíte sa siahnuť po tabletkách plných chemických zložiek, ktoré navyše podráždia tráviaci systém? Nebojte sa, máme riešenie na všetky Vaše problémy. Už žiadne zúfalé lapanie po dychu po prejdení pár metrov, žiadne bolestivé kŕče, opuchy, podliatiny, žiadne ľadové nohy a ruky. Buďte mladí v každom veku – prirodzene, bez bolesti a bez komplikácií.

Špeciálne pre našich čitateľov pripravil tím Artura Kondratovkého špeciálnu propagačnú kampaň. Je dostupná pre každého, kto sa rozhodne zmeniť svoj život vďaka prípravku Ravestin.

Ak chcete dosiahnuť výsledky ako Marián, hrdina tohto článku, kliknite na odkaz nižšie. Presmeruje Vás na oficiálnu stránku výrobcu, kde získate špeciálnu zľavu. Odporúčam Vám, aby ste neotáľali, pretože počet denných zliav je obmedzený.

Karolina
Apetin Stop !
Získajte revolučnú formulu Ravestin so zľavou a užívajte si svoj život naplno >>>

Špeciálna akcia platí do 20.03.2022!

Najnovšie komentáre
Marie Levert
Silvia T. dnes

Používam ho mesiac a… výsledky sú úžasné

Monika Pałka
Jérôme Lièvre
Jaro dnes

Pokiaľ ide o vnútorné sebapoloženie, tak nie je čo porovnávať. Človek sa v skutočnosti cíti o X rokov mladší, o čom svedčia výsledky. Môj všeobecný lekár je šokovaný.

Cédric Buvier
Beau Bea dnes

Vďaka tomuto prípravku mám pocit, že aj napriek slabým génom, aké má aj pán Marián, môžem stále žiť v zdraví a šťastí. Ďakujem.

Sylvain Bourdonnier
Daniela dnes

Funguje to v každom veku, moji rodičia majú zaistenú niekoľkomesačnú kúru. Nedávno som ich opäť navštívil a čo ma nečakalo? Namiesto toho, aby lenošili pred televízorom, začali pracovať v záhrade! Vynikajúce!

Adrien Chou
Barbora Kováčiková dnes

Toto je môj sken z minulého týždňa. Rozdiel je viditeľný voľným okom.

noga
Sylvain Bourdonnier
Hikori Mo dnes

No nehovorte, že to funguje lepšie ako chémia! Akurát klikám na objednávku!!!

Léandre Duval
Michala dnes

Moje zdravie je v katastrofálnom stave, už dlhé roky mám cholesterol zo zlej stravy. Kuriér práve priniesol balík s prípravkom Ravestin. Držte palce!

Béatrice
Janka Z. včera

Používala som ho asi pred dvoma mesiacmi a efekt je naďalej rovnaký, skutočne pomáha. Je to zvláštne, že som o ňom ešte nepočula z médií...

noga
Christine Chênois
Geniálne včera

Geniálne vo svojej jednoduchosti – správne pomiešané prírodné extrakty. Kúpte si ich skôr, ako ich to niekto stiahne z trhu, napokon, zdravotníci sa teraz musia poriadne báť, že ľudia budú žiť dlho a zdravo haha

Roland Joker
Jula včera

Objednala som si a čakám. Dúfam, že mi to pomôže na moju ischémiu a vždy ľadové nohy a ruky

Benoît Perrot
Barbora včera

Prosím, tu sú moje výsledky, ktoré som dosiahla predvčerom. Hovoria samé za seba

Tomasz Tkaczyk
Barbara Thibault
Hanka včera

Prečo to ešte nezískalo žiadnu Nobelovu cenu? Šok

Ève Jarre
Anna Lehovná včera

Poviem len toľko. Celé 2 týždne som nevidela žiadne šialené megaefekty, ale po 4 týždňoch som mohla vybehnúť na 4 poschodie bez dýchavičnosti a pichania v boku

Pauline Lebovitz
Roman Bukovský včera

Super produkt, ďakujem

Catherine Jacqui
Alexandra Gratová včera

Nechala som sa presvedčiť a teším sa, konečne mám energiu a silu utekať za svojimi psami – veľmi mi to chýbalo...

Pridať komentár
Awatar
Pridať komentár Odoslať

59 % zľava pre našich čitateľov

Apetin Stop !

59 % zľava pre našich čitateľov

Použite náš EXKLUZÍVNY ODKAZ nižšie a získajte 59 % zľavu na Ravestin už dnes!

Získajte revolučnú formulu Ravestin so zľavou a začnite s metamorfózou >>>

Špeciálna akcia platí do 20.03.2022!

Close

Ďakujeme za komentár

Zverejní ho moderátor