HORÚCE TÉMY

Počujete zvláštne zvuky, ktoré iní nepočujú? Táto metóda ich umlčí

Medicína budúcnosti

NALIEHAVÉ: Počujete to v noci? Môžete mať vážne zdravotné problémy

Audiovico

Depresie, neurózy, migrény, nespavosť, problémy s pamäťou a koncentráciou, poruchy zraku - to sú najčastejšie dôsledky podceňovania ušných šumov. Postihuje najmä starších ľudí, ale čoraz častejšie sa vyskytuje aj medzi mladými. Ušný šum môže počuť len osoba, ktorá s ním bojuje, takže zhoršuje pocity úzkosti a stresu kvôli strachu, že môže byť príznakom duševnej choroby.

V poslednom čase možno s ušným šumom úspešne bojovať prirodzeným, nechirurgickým spôsobom. Metóda vyvinutá švajčiarskymi ušnými lekármi sa úspešne osvedčila v západnej Európe, teraz prišiel čas na Slovensko.

„Človek sa môže zblázniť“.

Toto je najčastejšia fráza, ktorú vyslovujú ľudia s ušným šumom. Prejavuje sa rôznymi zvukmi, ktoré akoby sme nepretržite počuli nielen v ušiach, ale aj v hlave. Pripomínajú:

"Tento mimoriadne nepríjemný a vytrvalý zvuk sa objavuje aj v noci a bráni zdravému a pokojnému spánku. Preto mnohí ľudia nedokážu počas dňa správne fungovať a vykonávať svoje každodenné povinnosti. Neliečený ušný šum sa časom zhoršuje, zhorčuje sa nálada, objavuje psychické a fyzické vyčerpanie. Doteraz bolo ťažké nájsť neinvazívnu metódu na komplexné riešenie tohto stavu. Teraz sa to zmenilo a my máme Audiovico, novú generáciu liečby ušného šumu. To všetko bez komplikovaných ORL vyšetrení a postupov."

Klaus Meier,
Swiss Audiology Institute

V čom spočíva revolučný prípravok Audiovico?

Pomocou tejto metódy môžete pocítiť úľavu od jemného šumenia aj od trvalého, hlasného zvuku, ktorý sa vyskytuje takmer nepretržite. Je to možné, pretože prípravok bojuje proti precitlivenosti na zvuk prakticky v každej fáze jeho pôsobenia. Audiovico nielenže stlmí nepríjemné zvuky, ale aj zlepší kvalitu sluchu, ochráni pred nadmerným hlukom v pozadí a umožní pokojný spánok.

Výskum švajčiarskych odborníkov preukázal, že vysoko koncentrovaná odroda ginkgo biloba, ktorá sa extrahuje do prípravku Audiovico, trojnásobne zvyšuje vylučovanie oxidu dusnatého - zlúčeniny, ktorá stimuluje krvný obeh v mozgu a obnovuje správne prekrvenie ciev v sluchovom systéme. Táto zložka izoluje a následne neutralizuje zvuky, ktoré osoba bojujúca s ušným šumom počuje.

Mesiace testovania nového prípravku vyvrcholili štúdiou, ktorej sa zúčastnila skupina 500 ľudí, z ktorých všetci mali problém s hučaním v ušiach“. Podstúpili 30-dňovú liečbu liekom Audiovico. Výsledky prekvapili aj samotných tvorcov:

Až 95 % respondentov zastávalo názor, že liečba prípravkom Audiovico im umožnila úplne normálne fungovať.

Pani Marína bola jednou z prvých ľudí na Slovensku, ktorí vyskúšali liečbu Audiovico:

„Pokiaľ ide o mňa, najhoršie boli noci. Vtedy boli zvuky najhlasnejšie a ja som si myslela, že sa zbláznim. Bolo nemožné zaspať. Ráno som vstala a vyzerala ako zombie. Strašne som sa bála, že som začala byť paranoidná a že tie zvuky sú len moja predstavivosť. Našťastie mi Audiovico pomohlo získať späť pokoj v duši. Tieto otravné zvuky utíchli už v druhom týždni liečby. Konečne zaspávam bez problémov a budím sa oddýchnutá!“

Odborníci sa zhodujú

Audiovico predstavuje prelomový neinvazívny prístup k ušnému šumu. Po mesiacoch podrobného výskumu a tvrdej práce tímu kvalifikovaných odborníkov v oblasti audiológie bolo vytvorené jedinečné zloženie na obnovenie funkcie poškodených sluchových buniek. Osoby po liečbe prípravkom Audiovico môžu konečne pokojne zaspať, relaxovať, vykonávať každodenné práce a odložiť lieky na upokojenie. Nebudú ich prenasledovať žiadne nežiaduce zvuky.

V súčasnosti je možné Audiovico objednať len na oficiálnej webovej stránke výrobcu. Pre vaše pohodlie sme pripojili odkaz, kde nájdete ďalšie informácie o výrobku.


*Prieskum sa uskutočnil na 250 ženách a 250 mužoch vo veku 25-75 rokov.

Kliknite sem a získajte originálny prípravok Audiovico za mimoriadne výhodnú cenu a počúvajte bez rušenia >>>

Komentáre:

NALIEHAVÉ: Počujete to v noci? Môžete mať vážne zdravotné problémy

komentujete ako hosť
Toto pole musíte vyplniť
komentujete ako hosť
  1. hosť
    včera
    Ohodnotené 23-krát  17  

    Používal to niekto? Rozmýšľam o kúpe

  2. hosť
    včera
    Ohodnotené 3-krát  2  

    Áno, používam ho už 3 týždne a hluk je takmer preč, odporúčam ho všetkým

  3. hosť
    včera
    Ohodnotené 1-krát  1  

    Najprv som používala generátory hluku, ale po 3 mesiacoch bol účinok malý a prešla som na Audiovico. Škoda, že som to neurobila skôr, pretože to fungovalo okamžite a momentálne už nepočujem ten hrozný šuchot.

  4. hosť
    včera
    Ohodnotené 231-krát 217  

    Bola som u dvoch ORL špecialistov, ale žiaden z nich mi nepomohol a nakoniec som našla Audiovico a zmizlo to

  5. Veronika Makúchová
    včera
    Ohodnotené 65-krát 62  

    Tiež trpím hlukom, takže skúsim toto Audiovico

  6. hosť
    včera
    Ohodnotené 97-krát 81  

    Mňa tieto zvuky dohnali do krajnosti, že som nemohol normálne pracovať, nič robiť. Pokiaľ ide o spôsoby riešenia, Audiovico rozhodne odporúčam

  7. Mária Vajnorská
    včera
    Ohodnotené 285-krát 271  

    A z čoho pochádzajú tie zvuky? Občas mi niečo zazvoní v ušiach, ale neviem, či sa mám viac obávať.

  8. Agnieszka Kraś
    včera
    Ohodnotené 20-krát 19  

    Mala som tento problém a skúšala som napríklad zvukový tréning na klinike, ale bez úspechu. S Audiovico mi to trvalo mesiac, ale nakoniec som sa hluku zbavila

  9. hosť
    včera
    Ohodnotené 42-krát 35  

    Mal som to po antibiotikách a Audiovico bola druhá voľba. A posledná, pretože som sa s hlukom úplne vysporiadal

  10. Monika Haberová
    včera
    Ohodnotené 13-krát 13  

    účinky sú viditeľné veľmi rýchlo, je to podľa mňa najlepšia prírodná metóda

  11. hosť
    dnes
    Ohodnotené 151-krát 139  

    Kde si to môžem objednať?

  12. hosť
    dnes
    Ohodnotené 63-krát  53  

    Čítajte s porozumením! pod článkom máš odkaz na stránku

  13. hosť
    dnes
    Ohodnotené 151-krát 144  

    beriem 3. týždeň a som v šoku. počujem ako nikdy predtým!

  14. hosť
    dnes
    Ohodnotené 213-krát 204  

    aká je cena tohto zázraku?

  15. hosť
    pred hodinou
    Ohodnotené 14-krát 11  

    ODPORÚČAM

x

Ďakujeme za komentár

Zverejní ho moderátor