Știrea zilei
FacebookInstagramPinterest

ÎN URMĂ CU 6 LUNI DE ZILE, NU AVEA BANI DE CHIRIE ȘI SE ASCUNDEA DE EXECUTOR. ASTĂZI LOCUIEȘTE ÎNTR-UN APARTAMENT DE 100 M2 ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI ȘI ARE 17.000.000 LEI ÎN CONT!

Mariola

O serie de dezastre – în urmă cu doar șase luni, aceasta era viața Mihaelei, în vârstă de 53 de ani. După ce soțul ei a lăsat-o cu datorii, trebuia să aleagă în fiecare zi dacă să-și cheltuiască salariul de mizerie pe mâncare sau să plătească cheltuielile necesare. Când facturile la gaz au crescut și mai mult și Mihaela s-a îmbolnăvit, a început să-i fie teamă că va fi evacuată din apartament. Toate acestea s-au schimbat cu 180 de grade după ce a acceptat să testeze o amuletă unică care atrage prosperitatea.

PĂRĂSITĂ, ÎNȘELATĂ, URMĂRITĂ

Mihaelei încă îi este greu să vorbească despre trecut. Deși în zilele noastre face o impresie uimitoare în haine elegante, de designer și emană încredere în sine, la simpla amintire a sărăciei recente, a singurătății și a hărțuirii se ghemuiește involuntar pe o canapea luxoasă din piele:

Soțul meu m-a lăsat cu datorii – era un ratat total, căruia îi plăcea și să bea. Atâta timp cât aveam 2 salarii și aveam grijă să nu cheltuiască totul deodată, cumva – cu greu – reușeam să întindem banii. Până când într-o zi, Silviu mi-a spus că „s-a săturat de cicăleala mea”, și-a făcut bagajele și s-a mutat la iubita sa. Eram cu atât mai disperată cu cât m-a lăsat cu rate neplătite pentru frigider, mașină de spălat, televizor și... cu un împrumut de 100.000 lei. Tocmai atât s-a adunat din diversele „împrumuturi la minut” pe care le-a luat... În numele meu!

Długi
Primeam scrisori de la creditori cu un cuvânt mare „DATORIE”
pe plic. Îmi era tot timpul rușine!

În acea perioadă, recuperatorii mă sunau de 30 de ori pe zi. Când am încercat să explic situația, mi-au spus că eram o escroacă și o leneșă. M-au amenințat că vor veni să vadă dacă sunt într-adevăr atât de săracă. Dar zilele cele mai grele urmau să vină...

„AVEAM GHINION FINANCIAR”

Mihaela a continuat să plătească datoriile și dobânzile neîncetat, dar soarta răutăcioasă nu a cruțat-o.

Rachunki
Banii nu-mi ajungeau până pe întâi

Sunt cumpătată și nu mi-a fost niciodată frică de muncă grea, așa că m-am gândit că dacă îmi suflec mânecile o să mă descurc. Cu toate acestea, ghinionul a început să mă bântuie. La serviciu, mi s-a spus că din cauza crizei trebuie să fiu de acord cu un salariu cu jumătate mai mic sau, dacă nu-mi place, să-mi găsesc altceva de lucru. Frigiderul și mașina de spălat s-au stricat în același timp, când tocmai terminasem să le plătesc! În plus, am fost atacată de dureri ascuțite în partea inferioară a spatelui, care radiau spre picioare. Cu greu puteam să mai merg. Neurologul mi-a spus că era sciatică și că voi avea nevoie de medicamente scumpe. Dar de unde să iau banii?! Copiii mari și prietenii nu mă puteau ajuta. Creșterea prețurilor la gaz și inflația galopantă ne-au lovit pe toți. Economiile s-au topit în fața ochilor mei, salariul se termina la mijlocul lunii, iar de atunci a trebuit să aleg dacă să-mi cumpăr mâncare sau să plătesc facturile. Am încetat să mai răspund la telefon și să mai deschid e-mailul. Știam că recuperatorii mă caută din nou, doar că acum mă urmăreau pentru propriile mele datorii.

„ZIUA ÎN CARE NOROCUL A BĂTUT LA UȘA MEA”

Am întrebat-o pe Mihaela ce s-a întâmplat, că deși în urmă cu 6 luni nu se mai descurca și şchiopăta de durere, astăzi este plină de sănătate și ne întâmpină într-un splendid apartament din București. Mai mult, își poate permite extravaganțe precum școli private pentru nepoți, vacanțe în Maldive sau cel mai nou model de Ferrari. Iată răspunsul:

Probabil că aș fi ajuns pe stradă dacă nu aș fi citit o informație întâmplătoare pe unul dintre grupurile de pe internet. Era o scrisoare deschisă a clarvăzătoarei Ada Szabo, care își petrecuse ultimii 15 ani în China și făcuse un talisman care ajută la câștigarea în concursuri și atrage bogăție. Ada Szabo căuta oameni cu inima sinceră care ar fi de acord să încerce această amuletă puternică, dar numai în beneficiul lor și al celor dragi. Am înțeles imediat că aceasta este o oportunitate pentru mine!

Am decis să răspund la apelul clarvăzătoarei Ada Szabo, iar după o săptămână am primit răspunsul:

Zoom Akcptacja
Am fost invitată să particip la un ritual pentru a atrage norocul în jocuri, concursuri și nu numai!

De obicei, nu cred în astfel de lucruri, dar acum simțeam o încredere instinctivă în Ada Szabo. Doar citirea mesajelor ei a fost atât de reconfortantă. E-mailul radia căldură și optimism. Am crezut că până acum soarta a trimis doar pedepse asupra mea, deși nu am făcut rău niciodată nimănui. Poate mi se va întâmpla ceva bun acum? Este timpul ca dreptatea să fie de partea mea! Cu ce sunt mai rea decât toți cei bogați care au bani doar pentru că s-au născut în familii bogate? Dacă ei pot avea noroc gratuit, pot și eu!

„AM ÎNȚELES CĂ FUNȚIONEAZĂ ATUNCI CÂND AM CÂȘTIGAT LA LOTO”

Întrebată despre ritual și amuleta de la Ada Szabo, Mihaela nu-și ascunde entuziasmul.

Ne-am întâlnit într-o cameră confortabilă și acolo Ada Szabo ne-a spus să ne gândim intens la ceea ce ne dorim cel mai mult în viață. Pentru mine a fost, desigur, sănătate, bani să plătesc datoriile și să fiu înconjurată doar de oameni cinstiți. Apoi Ada ne-a dăruit amulete, pe care le-a binecuvântat personal și ne-a spus să le purtăm mereu cu noi. Nu a trebuit să aștept mult pentru primele rezultate. În drum spre casă, am trecut pe la loto și am ales instinctiv 6 numere de pe cupon. Imaginează-ți uimirea mea când s-a dovedit că... am câștigat 2.000.000 lei! Și acesta a fost doar începutul!

Wygrana w totka
Câștigarea a 2.000.000 RON a fost începutul unei întregi serii de succese!

Din acel moment, soarta a devenit marea mea prietenă. La concursurile cu lozuri și cuvinte încrucișate câștig 5, 10, 20 de mii de lei și aparate electrocasnice de marcă. La cumpărături, primesc întotdeauna o reducere de minim 50% sau gratuit – chiar și la piață! În sănătate, este și un progres total: sciatica a regresat complet, medicul a spus că nu mai trebuie să cheltuiesc bani pe medicamente. Acei executori judecătorești, cărora chiar le eram datoare, i-am plătit extrem de ușor și repede. Ceilalți fie au dat faliment, fie... l-au găsit pe fostul meu soț și îi fac viața grea acum. Cu toate acestea, adevărata acumulare de fericire s-a produs când am câștigat la loto! Mă laud acum cu 17.000.000 de lei și, în sfârșit, îmi pot asigura un viitor liniștit pentru mine, copiii și nepoții mei.

MIHAELA A CÂŞGÂTAT ATÂT DE MULTI BANI ÎNCÂT PÂNĂ ȘI NEPOȚII EI VOR AJUNGE PE LISTA CELOR MAI BOGAȚI 100 DE ROMÂNI. CE POATE FACE PENTRU TINE AMULETA MANCIURIANĂ A NOROCULUI?

Talismanul care îi permite Mihaelei să atragă noroc financiar și să respingă bolile și răutatea oamenilor dezvoltă 4 calități unice ale minții umane. Ele sunt responsabile pentru sănătatea și bunăstarea ta!

Intuicja

1

Intuiția crește de 20 de ori.
Vei face întotdeauna alegerea corectă

Talismanul manciurian binecuvântat de Ada Szabo activează așa-numitul "al treilea ochi". Acest loc unic este situat pe frunte, chiar deasupra sprâncenelor, și este poarta de acces către conștiința superioară. Deschiderea celui de-al treilea ochi prin talisman îți va crește intuiția cu până la 20 de ori și vei începe instinctiv să iei doar decizii avantajoase. De exemplu, alegi numere norocoase la loterie, la fel cum a făcut Mihaela! Deja 2.686 de persoane confirmă că câștigă peste 8.000 RON pe lună datorită talismanului.

Aura

2

Aura se curăță în 48 de ore.
Bolile nu te vor mai deranja

Atunci când bariera energetică din jurul corpului tău este slabă, bolile și stresul au acces ușor la tine. Amuleta purtată direct pe corp sub forma unei brățări confortabile și elegante va drena elementele dăunătoare din aura ta și te vei simți mai bine după 48 de ore. 99% dintre persoanele care poartă acest talisman norocos nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la un tratament costisitor și evită operațiile.

Ciało astralne

3

Corpul astral capătă o putere de titan.
Dușmanii tăi vor fi neputincioși

Ai fost victima unei înșelătorii măcar o dată? Familia ta te critică constant? Te privesc de sus la serviciu și la birou? Talismanul Adei Szabo îți va întări corpul astral, datorită căruia interlocutorii tăi vor simți în fața ta un respect instinctiv. Recuperatorii vor înceta să te deranjeze, funcționarii vor deveni prietenoși.

Zdolność manifestacji

4

Capacitatea de a manifestare atinge cel mai înalt nivel. Tot ceea ce visezi se va împlini

Iubire sinceră și devotată, fericirea celor dragi, bucurie adusă de copii - cu toții visăm la asta, dar nu se îndeplinește aproape pentru nimeni. De ce? Doar 2% dintre oamenii din lume pot vizualiza lucrurile bune atât de puternic și clar încât ele devin realitate! Din fericire, acum te poți alătura acestui grup deoarece talismanul manciurian îți va duce capacitatea de manifestare la cel mai înalt nivel și chiar și în 4 săptămâni vei atrage oamenii potriviți și coincidențele fericite către tine.

Ada Szabo, faimoasa clarvăzătoare și expertă în cultură tungusiană, explică de ce pentru prima dată în cariera ei a decis să facă disponibil acest talisman unic pentru prosperitate:

Ada Szabo

„Situația mondială actuală este dificilă și se va agrava în curând. Prețurile la energie și alimente vor crește, puțini oameni își vor putea permite un colț liniștit și confortabil. Este inacceptabil ca oamenii umili, muncitori - ca tine și Mihaela - să rămână lipsiți de apărare. Fiind clarvăzătoare cu 36 de ani de experiență, știu că nu există coincidențe în viață. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că ești o persoană curioasă, sinceră și vei folosi în mod corespunzător talismanul meu. Soarta te-a adus la mine ca să te ajut și o fac cu bucurie: prin aceasta îți ofer un talisman manciurian pentru atragerea bogăției, sănătății și oamenilor iubitori”.

ORICINE POATE DEVENI BOGAT, 
IAR 17.000.000 DE LEI ESTE DOAR ÎNCEPUTUL

Fiecare al 5-lea român cu un venit lunar net de peste 60.000 lei a recunoscut că își înmulțește în mod regulat finanțele datorită amuletei Manciuriene. 96% dintre agențiile matrimoniale de succes recomandă acest talisman clienților lor ca fiind necesar atunci când alegi partenerul perfect.

Anita din Chitila: Recent, am câștigat 500.000 lei la un concurs SMS!
Anita din Chitila: Recent, am câștigat 500.000 lei la un concurs SMS!
Irinel din Lipova: Am câștigat de 2 ori, am cumpărat câte un apartament pentru copiii mei în Cluj-Napoca
Irinel din Lipova: Am câștigat de 2 ori, am cumpărat câte un apartament pentru copiii mei în Cluj-Napoca
Iulia din Eforie Eram divorțată de mulți ani și cu acest talisman am găsit dragostea
Iulia din Eforie Eram divorțată de mulți ani și cu acest talisman am găsit dragostea
Toma din Pitești: Am câștigat procesul cu dezvoltatorul – mi-a dat înapoi 400.000 lei!
Toma din Pitești: Am câștigat procesul cu dezvoltatorul – mi-a dat înapoi 400.000 lei!

Purtarea talismanului manciurian este cel mai simplu mod de a aduce în casă bani și prosperitate. Mihaela a câștigat marele premiu la loto de două ori. Gândește-te ce poți obține tu cu această brățară! Utilizarea talismanului este foarte comodă și nu există contraindicații. Este chiar recomandat pentru tine, dacă vrei să primești în plus cel puțin 6.000 RON la fiecare salariu sau pensie, te-ai săturat să cumperi medicamente scumpe sau visezi la propria casă și mașină de 100.000 RON. Cu o astfel de siguranță, vei satisface orice capriciu financiar - al tău și al celor pe care îi iubești!

CU ACEST TALISMAN, ROMÂNII SE ÎMBOGĂȚESC CONSTANT – OBȚINE-L ÎNAINTE CA ORGANIZATORII DE JOCURI NUMERICE SĂ DEA FALIMENT!

Gândește-te: te trezești într-un pat king size, nu trebuie să mergi la muncă, problema facturilor și ratelor pur și simplu nu mai există pentru tine. Te plimbi prin vila ta de câteva sute de metri sorbind încet cafea de cea mai bună calitate dintr-un aparat de cafea de marcă. Ai atât de mulți bani în cont încât nu vei rămâne fără ei chiar dacă vrei să-ți cumperi spontan un iaht. Sau poate este deja ancorat pe plaja ta privată, undeva la tropice? O viziune frumoasă... De ce să rămână doar o viziune? La urma urmei, mii de oameni din întreaga lume trăiesc astfel! Datorită talismanului manciurian, te poți înscrie acum în clubul aleșilor destinului!

Special pentru cititorii noștri, Ada Szabo a pregătit o campanie promoțională specială. Este disponibilă pentru oricine decide să-și schimbe viața datorită talismanului manciurian pentru a atrage avere, sănătate și bunătate.

Dacă vrei să scapi de orice problemă și să te îmbogățești ca Mihaela, eroina acestui articol, fă clic pe linkul de mai jos. Te va redirecționa către site-ul oficial al distribuitorului, unde vei primi o reducere specială. Te încurajez să o faci destul de repede, deoarece numărul de reduceri acordate zilnic este limitat.

Metamorfoza
Talismantro
Obține un talisman manciurian de atragere a bogăției cu o reducere specială și schimbă-ți viața de la sărăcie la bani mari! >>>

Promoția specială mai este valabilă încă 4 zile!

Cele mai recente comentarii
Elżbieta T.
Ela T. astăzi

Am început s-o port ieri, iar astăzi am găsit pe trotuar 500 lei!

Elżbieta T.
Antoni
Anton astăzi

Cred că încep să cred. Un prieten îmi era dator niște bani de 3 luni și astăzi mi i-a returnat plus 10 kg de mere drept scuze. XD

Inga T.
Ina T. astăzi

Încă îmi mai tremură mâinile când scriu despre asta: am câștigat 2.000 de lei pe un loz de răzuit!

Milenka
Milena astăzi

Ieri seară s-a apropiat de mine un tip drăguț pe care l-am văzut în fiecare zi în tramvai timp de șase luni, dar nu am avut niciodată curajul să-i vorbesc. Mi-a cerut numărul de telefon și chiar mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el. Cine știe... Îmi strâng amuleta pentru noroc 😉

Jowita
Iulia astăzi

Am primit amuleta înainte de operație, pentru susținere. Săptămâna trecută am fost la un control și s-a dovedit că procedura nu mai este necesară. Schimbările s-au retras de la sine...

Jowita
Cogito
Cogito astăzi

Am datorii de vreo 40.000 lei, așa că mi-ar prinde bine niște noroc. Comand acum!!!

Alina
Alina astăzi

Momentan, doar executorul judecătoresc îmi mai scrie scrisori. Curierul tocmai mi-a adus pachetul cu talismanul. Țineți pumnii!

Mania
Mona ieri

Mama mea poartă această brățară de 5 zile și a încetat să se mai plângă de dureri lombare 😉

Mania
Rewela
Rodica ieri

Pur și simplu incredibil. Cumpărați înainte ca cineva s-o retragă de pe piață, la urma urmei, organizatorii de jocuri și cazinourile cred că tremură acum că această amuletă manciuriană le va curăța seifurile

Renata
Raluca ieri

Șefa mea răutăcioasă a încetat în sfârșit să mă urmărească, se pare că are probleme de sănătate.

Calineczka
Clarisa ieri

Ceva fabulos!!!

Calineczka
Matiasek
Matias ieri

OK, totul este clar. Vecina mea a început să poarte haine de lux peste noapte, iar alaltăieri s-a lăudat că și-a dat demisia la serviciu. Când am întrebat-o de unde va lua bani, și-a fluturat mâna cu această brățară în fața mea și a spus că nu trebuie să mai muncească pentru tot restul vieții.

Erna Kozak
Erna Cosma ieri

Am fost în grupul de 10 persoane despre care vorbește Mihaela. Doamne, cum s-a schimbat, cu greu am recunoscut-o. Atunci era o epavă, iar acum este o femeie frumoasă, cochetă! Este adevărat ce a spus. Fiecare dintre noi a trecut prin ceva în viață, dar acum nimic nu ne este imposibil. Multe mulţumiri pentru doamna Ada Szabo, să trăiască fericită, chiar și o mie de ani!

Monika
Monica ieri

Mi-am plătit ipoteca pentru 35 de ani în șase luni, mulțumesc

Martina Tomasova
Martina Toma ieri

Poate fi amuzant, dar cel mai mare vis al meu a fost să scap de acnee. Am purtat brățara timp de 2 săptămâni și fața mea este netedă ca o oglindă. Nici măcar nu am nevoie să mă machez.

Adaugă comentariu
Awatar
Adaugă comentariu Trimite

50% reducere pentru cititorii noștri

Talismantro

50% reducere pentru cititorii noștri

Utilizează LINKUL nostru EXCLUSIV de mai jos și obține chiar astăzi 50% reducere la talismanul manciurian care atrage averea!

Obține un talisman unic cu reducere și câștigă milioane >>>

Promoția specială este valabilă 4 zile!

Close

Îți mulțumim pentru comentariu

Acesta va fi publicat de moderator