News dana
FacebookInstagramPinterest

JOŠ PRIJE 3 TJEDNA HODALA JE SAMO SA ŠTAKAMA. DANAS JE FAVORITKINJA U POLUMARATONU!

Konferencja

U roku od 8 mjeseci 39-godišnja Barbara dotakla je dno. Još se nije oporavila od ozbiljne nesreće kada se ispostavilo da je muž ostavlja zbog mlađe cure iz penjačkog kluba! Zbog napornih bolova u nogama i leđima Barbara je skoro prestala hodati. Međutim, kada je dobila priliku sudjelovati u inovativnim istraživanjima, život joj se preokrenuo za 180 stupnjeva.

KAD JE VLASTITO TIJELO NEPRIJATELJ

Razgovor o prošlosti je za Barbaru i dalje vrlo težak. Nerado se prisjeća uspomena o nemoći i boli:

Moje je tijelo uvijek bilo vrlo osjetljivo na sve vrste ozljeda. Do završetka osnovne škole imala sam 4 x uganuti gležanj, iščašen desni palac. Satovi tjelesnog su za mene bili noćna mora, nitko me nije htio u svom timu. Iza leđa su me nazivali „luzerom”. Na zadnjoj godini sam jedva izašla na ispite jer... sam slomila nogu. Ni od kud su mi se pojavljivale modrice na nogama i rukama koje ne bi nestajale tjednima. Koljena su mi počela pucketati prije nego što sam napunila 30 godina! Nakon rođenja djece pojavili su se problemi s kralježnicom... U cvijetu života osjećala sam se kao oronula starica. Bilo je trenutaka kada nisam mogla podnijeti svoje tijelo. Uopće se nisam mogla osloniti na njega. Osjećala sam se kao da me želi poniziti.

Stalna bol u kralježnici mi je bila strašna muka

Prava ironija u svemu tome bila je da sam se udala za sportaša. Moj je suprug obožavao vožnju biciklom i penjanje. Znala sam da on sanja o zajedničkom, aktivnom životu, vikendima izvan grada. Također sam vidjela kako se s godinama sve više nervira jer moram jako paziti na sebe.

„BILA SAM SHRVANA. FIZIČKI I PSIHIČKI”

Barbara se trudila držati korak s mužem-sportašem, ali sudbina joj je ipak oduzela zadnju nadu.

Nakon nesreće suprug je zaključio da sam za otpad, baš kao i naš auto

Najgori trenutak? Kad se na autocesti u moj auto zabio drugi osobni automobil. Izašla sam iz te nesreće užasno slomljena. Nakon nekoliko operacija i tjedana ležanja u gipsu, mogla sam se kretati samo sa štakama. Noću su me buditi bolovi u leđima i nogama. Tijekom dana sam se vukla po kući polusvjesna od bolova i iscrpljenosti. Ponekad je čak odlazak do parlafona koji zvoni bio izvan mojih mogućnosti. A kamoli izlet biciklom ili šetnja u planinama?! Moji snovi o zajedničkoj kućici na selu su nestali, a s njima je završila i moja veza. Muž je otišao djevojci koju je upoznao u penjačkom klubu. Navodno je mlada i okretna poput planinske koze.

„DAN KADA SAM DOBILA NOVE NOGE”

Pitali smo Barbaru kako to da još prije 3 tjedna nije mogla ustati iz fotelje bez bolne grimase na licu i nije mogla ispružiti koljena, a danas je 100% pokretna i isklesana kao nikada. I upravo se sprema za polumaraton. Evo njezinog odgovora:

Vjerojatno bih ostala bespomoćni invalid, kojemu je svaki korak mučenje, da nije bilo posta na internetskom forumu. Institut Terapije Pokreta objavio je natječaj za dobrovoljce koji će testirati iznenađujuću metodu nazvanu „drevno čudo za zglobove i kosti”. Tretman star više od 8000 godina pokazao se 90 x jačim od modernih lijekova protiv bolova. A sada je podvrgnut intenzivnom istraživanju. Odmah sam shvatila da je to moja prilika!

Odlučila sam predati zahtjev. Cijeli tjedan sam čekala odgovor i konačno je stigao:

Akcptacja Akcptacja
Primljena sam na poseban program za prirodnu obnovu zglobova i kostiju

Moram reći da sam od početka imala dobar osjećaj u vezi tih istraživanja. Postignuća Zorana Matkovića – stručnjaka svjetske slave iz područja ortopedije – jako su me se dojmila. Čitala sam da je on od invalidnosti spasio vlastitu kći kada je doživjela tešku nesreću. Maštala sam da se i meni dogodi takvo čudo. Htjela sam hodati bez štaka, osjetiti vjetar u kosi dok brzo vozim bicikl, izaći u šetnju bez da već nakon 5 minuta moram tražiti klupicu. Samo to i čak to! Nadala sam se da ću se ponovno osjećati okretno, lagalo i slobodno. A možda ću i… privući muškarca koji će stvarno voljeti provoditi vrijeme sa mnom. I neće me tretirati kao štaku pored noge.

„PRVO JE BIO ŠOK, ZATIM… ODUŠEVLJENJE”

Na pitanje o testiranju formule Zorana Matkovića, Barbara je cijela živnula.

Tijekom testiranja podijelili smo se u 2 grupe: prva grupa morala je svakodnevno umasirati poseban gel na sva bolna i ukočena mjesta. Kod mene je efekt došao isti dan: prvo je u donjem dijelu leđa počeo ugodan osjećaj hlađenja. A već nakon 30 sekundi nestalo je ometajuće pulsiranje. Koljena su postala fleksibilna i prvi put nakon 8 mjeseci sam ih mogla ispružiti. Mogla bih se zakleti da sam vidjela kako se otečenost s njih smanjuje. Možda je smiješno, ali ja bih po nekoliko desetaka puta dnevno čučnula i zamahnula nogom da provjerim koliko fleksibilna sam postala.

Oto ja przed kuracją i 4 tygodnie po rozpoczęciu kuracji
Ovo sam ja prije istraživanja, a 3 tjedna kasnije hodam već bez štaka!

Nakon 3 tjedna sam prvi put otišla u šetnju bez štaka. Bilo je prekrasno moći se konačno usredotočiti na pogled, a ne na pucketanje u leđima i nogama. Zahvaljujući ovom gelu, moji zglobovi i mišići postali su izuzetno snažni, a ja sam zavoljela sport. Trčim na natjecanjima! Danas mi je moje tijelo najbolji prijatelj, a Zoranu Matkoviću ću uvijek biti zahvalna na tome.

ZBOG ČEGA JE U SAMO 3 TJEDNA BARBARA POSTALA POKRETNA I ISKLESANA KAO NIKADA PRIJE?

Metoda koja je Barbaru u tako kratkom vremenu digla na noge temelji se na jedinstvenoj kombinaciji sastojaka. Njezina ljekovita snaga zabilježena je već prije 8000 godina! Egztrakti za ovu formulu dobivaju se u grofoviji Wiltshire (Jugozapadna Engleska). Istraživanja su pokazala da je bio-apsorpcija tvari s ovog područja čak 98%! Što ovo znači za tebe?

1

Bol i otok nestaju nakon 30 sekundi

Gel prirodno umrtvljuje bolna mjesta i smanjuje otečenost. Njegovo umirujuće djelovanje osjeti se odmah. Već nakon 30 sekundi se također može primijetiti kako nestaje crvenilo i deformacije nastale uslijed uganuća ili nagnječenja zgloba. Ekstrakt kore engleskog hrasta daje koži ugodan osjećaj napetosti, što pomaže u opuštanju umornih zglobova i mišića. Zapisi u župnim knjigama iz XIII. stoljeća govore da je u to vrijeme ovaj tretman bio nezamjenjiv za hodočasnike pješake. A danas pomaže čak i profesionalnim sportašima!

2

Koljena i laktovi vraćaju puni opseg pokreta već od 1. korištenja

Tretman za obnovu zglobova, mišića i kostiju organizam savršeno prihvaća. To točnije znači da može obnavljati zglobnu hrskavicu, čak i ako je oštećena za 98%! Svaka 2. osoba potvrdila je da nakon 3-6 dana korištenja ove formule ruke postaju spretne. Koljena i laktovi prestaju se blokirati pri savijanju, a neugodno trenje nestaje. Nakon terapije svi prethodni simptomi trajno nestaju.

3

Povlače se reuma, slabost i migrene od displazije!

Stručnjaci se slažu da redovita primjena jedinstvene formule smanjuje upale u zglobovima i čak 12-struko smanjuje reumatsku degeneraciju. Njezino djelovanje jednako je učinkovito bez obzira na dob bolesnika i stupanj uznapredovalosti problema.

4

Nakon 3 dana i ti ćeš uživati u hodanju!

Metoda, koja je djelo genija prošlih generacija, također će učiniti čuda i za tvoje zglobove, mišiće i kralježnicu. Od 1. nanošenja počinje ih opuštati, obnavljati, uklanjati upale i blokirati bakterijske infekcije. Kao rezultat toga, nakon samo 3 dana, osjećaj ukočenosti i smanjene pokretljivosti će nestati iz tvojih nogu, ruku i leđa. Prestat ćeš se spašavati hladnim oblozima, anatomskim jastucima i ortozama. Ponovno ćeš zavoljeti aktivan život!

Zoran Matković, svjetski poznati specijalist ortoped i tvorac moderne inačice „čudotvorne masti za zglobove i kosti” objašnjava njezino djelovanje.

„Ispostavilo se da se moderna znanost može sakriti pored moći drevne medicine. Formula čiji se recept već zna od XIII. stoljeća uklanja bol, pečenje i oticanje s bilo kojeg mjesta koje dotakne. Prodire u sve dublje slojeve tkiva i potiče njihovu prirodnu samoobnovu 24h/7. U davninama su ovu formulu zvali Suza Dobre Majke upravo zbog njezinih trenutačnih svojstava hlađenja i umirivanja. Ovu neobičnu recepturu pronašao sam zahvaljujući terenskom istraživanju na području ceremonijalne grofovije Wiltshire. Ispostavilo se da su u nekim regijama zemlje slučajevi osteoporoze, artritisa i deformacije zglobova 40 x rjeđi nego bilo gdje drugdje! Siguran sam da to ima veze s prisutnošću specifičnih biljaka u tom području koje su poslužile za stvaranje ovog izvanrednog gela. Rekonstruirani recept sam nadopunio prema svojoj zamisli i tako je nastao Flexicoldin. Prvi put sam zahvaljujući njemu vratio pokretljivost vlastitoj kćeri, a sada ova mast pomaže ljudima poput Barbare i tebe”.sam nadopunio prema svojoj zamisli i tako je nastao Flexicoldin. Prvi put sam zahvaljujući njemu vratio pokretljivost vlastitoj kćeri, a sada ova mast pomaže ljudima poput Barbare i tebe”.

POTVRĐENI REZULTATI

Zahvaljujući redovitoj upotrebi gela Flexicoldin, noge i leđa Barbarine postali su iz dana u dan snažni, elastični, pokretljivi i zdravi. A najbitnije je – dobiveni rezultati su i trajni, i spektakularni.

Mihaela: deformirana koljena su se vratila u normalu nakon 4 tjedna
Mihaela: deformirana koljena su se vratila u normalu nakon 4 tjedna
Edita iz Čakovca: uklanja uznapredovali artritis za 99%
Edita iz Čakovca: uklanja uznapredovali artritis za 99%
Marko iz Šibenika: dosta je problema s iskakanjem diska
Marko iz Šibenika: dosta je problema s iskakanjem diska
Helena iz Tribunja je izbjegla operaciju kuka
Helena iz Tribunja je izbjegla operaciju kuka

Neovisna ispitivanja pod vodstvom Zorana Matkovića potvrdila su da gel Flexicoldin utječe na brzu i učinkovitu obnovu pokretljivosti sustava. Ovaj jedinstveni i jednostavni preparat pokazao se savršenim već u vremenima kada ordinacijski zahvati, laserske terapije ili dugotrajna rehabilitacija nisu bili dostupni. Danas ovaj gel oduševljava i znanstvenike, a što je najvažnije, dovodi na noge čak 20 ljudi svaki dan. Također ćeš se nakon 72 h uvjeriti da tvoje noge i ruke mogu vratiti nekadašnju okretnost i čak ojačati. Želiš li se oprostiti od bolova i pulsiranja u kostima? Nećeš naći lakši način!

NE GUBITE VREMENA NA SKUPE, RIZIČNE I BOLNE ZAHVATE - OBNOVLJUJTE ZGLOBOVE I UKLANJAJTE REUMATIZAM S GELA FLEXICOLDIN

Početak ozbiljnih problema sa zglobovima izgleda bezopasno. Uključuje, između ostalog, jutarnju slabost, „krckanje” u koljenu ili laktu, sklonost iščašenjima, nemogućnost savijanja ukočene ruke u šaci odmah nakon ustajanja iz kreveta. Ako primjećuješ kod sebe barem jedan od ovih simptoma, stvarno nemaš što čekati. Započni što prije s terapijom koja već stotinama godina spašava od invalidnosti, a sada je stekla priznanje i moderne znanosti. Onog trenutka kada probaš ovaj jedinstveni proizvod ponovno će ti se otvoriti svijet pun šetnji, trčanja i nesmetane radosti kretanja.

Tim Zorana Matkovića posebno je za naše čitatelje pripremio jedinstvenu promotivnu kampanju. Dostupna je svima koji se odluče vratiti u formu uz Flexicoldin formulu.

Želiš li rezultate poput Barbare, junakinje ovog članka, klikni na poveznicu ispod. Preusmjerit će te na službenu stranicu proizvođača gdje će ti biti odobrena posebna, snižena cijena. Potičem te da to učiniš što prije jer je broj dnevnih sniženih cijena ograničen.

Karolina
Apetin Stop !
Osvoji izvanredan gel Flexicoldin s popustom i povrati radost pokreta >>>

Posebna promocija traje još 4 dana!

Najnoviji komentari
Marie Levert
Sanja T. danas

Koristim tjedan dana i... ajme, prestalo me boljeti u lijevom kuku

Monika Pałka
Jérôme Lièvre
Jozo danas

Stvarno djeluje. Koljena su mi prestala trnuti nakon oko 2 mazanja

Cédric Buvier
Bamboo Bee danas

Ovo je neko čudo! Zgrčeni prsti na rukama su mi se počeli ravnati!

Sylvain Bourdonnier
Dina danas

Već sam se htjela pomiriti s činjenicom da će me uvijek peći u leđima pri saginjanju, kad ono, sve je prošlo!

Adrien Chou
Metro Chick danas

Pod dojmom sam. Koristim tek 2 dana, a već me prestao zatezati vrat nakon stare ozljede

noga
Sylvain Bourdonnier
Domi No danas

OK, jednom se živi! Klikam po taj gel.

Léandre Duval
Marcela danas

Dosta mi je obloga od kupusa. Ovo je moja zadnja nada!

Béatrice
Fani jučer

Moja baka koristi 3 dana i konačno se prestala žaliti na križa.

noga
Christine Chênois
Super jučer

Ovo je super. Uzmite dok fizio-lobby nije ovo blokirao. 4 mjeseca vježbanja nisu mi dala što i ova mast.

Roland Joker
Dunja jučer

Konačno mogu ispružiti noge u koljenima.

Benoît Perrot
Ana Banana jučer

Ne-vje-ro-ja-tno!!!

Tomasz Tkaczyk
Barbara Thibault
Katarina jučer

Ovo bi trebalo dobiti nobela. Ozbiljno.

Ève Jarre
Miška Jelačić jučer

Iskrena recenzija: prvi tjedan rezultati nisu bili baš nešto, ali drugi tjedan… O MOJ BOŽE. Dosad nisam vjerovala u čuda. Više ne moram nositi remen za koljeno

Pauline Lebovitz
Marijana jučer

SŠetnje bez štapova – hvala na njima <3

Catherine Jacqui
Irina Petrovska jučer

Bila sam skeptična, a sad vidim da je to najbolje što sam doživjela u životu. Na rendgenu su mi rekli da je oteklina diska nestala bez traga

Dodaj komentar
Awatar
Dodaj komentar Pošalji

49% niža cijena za naše čitatelje

Apetin Stop !

49% niža cijena za naše čitatelje

Iskoristi naš EKSKLUZIVNI LINK ispod i ostvari 49% nižu cijenu na Flexicoldin već danas!

Preuzmi sjajnu formulu Flexicoldin po nižoj cijeni i vrati zdrave zglobove >>>

Posebna promocija traje još 4 dana!

Close

Zahvaljujemo na komentaru

Moderator će ga objaviti