Zprávy dne
FacebookInstagramPinterest

PŘED 3 TÝDNY CHODILA POUZE S BERLEMI. DNES BĚŽÍ PŮLMARATON JAKO FAVORIT!

Konferencja

Během 8 měsíců přistála na dně 39letá Beata. Ještě se nevzpamatovala z vážné nehody, když ji manžel opouští kvůli mladší kamarádce z horolezeckého oddílu! Beata kvůli bolestem nohou a zad prakticky přestala chodit. Když ale dostala šanci zúčastnit se inovativních testů, její život se změnil o 180 stupňů.

KDYŽ JE VLASTNÍ TĚLO NEPŘÍTELEM

Mluvit o minulosti je pro Beatu stále velmi těžké. Neochotně se vrací ke vzpomínkám na bezmoc a bolest:

Moje tělo bylo vždy velmi zranitelné vůči všem druhům zranění. V době, kdy jsem dokončil základní školu, jsem měl čtyři vykloubené kotníky a vykloubený pravý palec. Lekce tělesné výchovy pro mě byly noční můrou, nikdo mě nechtěl do svého týmu. Za mými zády mi říkali „ztroskotanec“. V posledním ročníku jsem sotva udělal zkoušky, protože... jsem si zlomil nohu. Cokoli, dělalo mi to modřiny na nohou a rukou, které nezmizely po celé týdny. Kolena mi začala střílet, než mi bylo 30! Po narození dětí nastaly problémy s páteří... V rozkvětu života jsem si připadala jako sešlá stařena. Byly doby, kdy jsem nenáviděl své tělo. Nemohl jsem se na něj vůbec spolehnout. Měl jsem pocit, jako by mě to chtělo ponížit.

Neustálá bolest páteře mi dělala potíže

Skutečnou ironií v tom všem bylo, že jsem byla vdaná za sportovce. Můj manžel miloval cyklistiku a horolezectví. Věděl jsem, že sní o společném, aktivním životě, víkendech mimo město. Viděl jsem ho také za ta léta, co jsem na sebe musel dýchat a foukat, čím dál víc podrážděný.

„BYLA JSEM TROSKOU. FYZICKY I DUŠEVNĚ”

Beata se snažila držet krok s manželem, ale osud jí vzal poslední naději.

Po nehodě manžel usoudil, že jsem vhodná do šrotu, stejně jako naše auto

Nejhorší moment? Když do mého auta na dálnici nabouralo jiné osobní auto. Odešel jsem z této nehody strašně rozbitý. Po několika operacích a týdnech ležení v sádře jsem se mohl pohybovat pouze o berlích. V noci mě probudilo trhání v zádech a nohách. Přes den jsem chodil po domě v polovědomí s bolestí a vyčerpáním. Občas mé síly přebíjel přístup k volajícímu interkomu. A co třeba výlet na kole nebo procházky po horách?! Mé sny o společném domě na venkově jsou pryč a můj vztah s nimi skončil. Manžel šel ke kamarádovi, kterého potkal v horolezeckém klubu. Prý mladý a mrštný jako horská koza.

„DEN, KDY ZÍSKÁM NOVÉ NOHY”

Zeptali jsme se Beaty, jak to, že před třemi týdny nevstala ze židle bez bolestné grimasy na tváři a nemohla si protáhnout kolena a dnes je stoprocentně fit a fit jako nikdy předtím. A to se teprve připravuje na půlmaraton! Zde je její odpověď:

Pravděpodobně bych se stal bezbranným invalidou, pro kterého je každý krok mučením, nebýt příspěvku na internetovém fóru. Institut pohybové terapie oznámil nábor dobrovolníků, kteří budou testovat překvapivou metodu nazvanou „starodávný zázrak pro klouby a kosti“. Léčba, která je stará přes 800 let, se ukázala být 90krát silnější než moderní léky proti bolesti. A nyní prošel rozsáhlým výzkumem. Okamžitě jsem pochopil, že tohle je moje šance!

Rozhodl jsem se podat žádost. Celý týden jsem čekal na odpověď, až nakonec přišla:

Akcptacja Akcptacja
Dostal jsem se do speciálního programu přirozené regenerace kloubů a kostí

Musím říct, že jsem z tohoto výzkumu měl od začátku dobrý pocit. Úspěchy Zygmunta Majewského – světoznámého specialisty na ortopedii – na mě udělaly velký dojem. Četl jsem, že zachránil vlastní dceru před invaliditou, když měla vážnou nehodu. Snil jsem, že se mi také stane takový zázrak. Chtěl jsem chodit bez berlí, cítit vítr ve vlasech při rychlé jízdě na kole, jít se projít a po 5 minutách nehledat lavičku. Jen tohle a tolik! Doufal jsem, že se budu cítit agilní, lehký a svobodný. A možná také... Přitáhnu si muže, který se mnou bude opravdu rád trávit čas. A nebude se mnou zacházet jako s míčem a řetězem.

„Nejdříve to byl ŠOK, PAK... RADOST”

Když se Beata zeptala na testy formule Zigmunta Majevského, rozzářila se.

Při testech jsme byli rozděleni do 2 skupin: první skupina měla jednou denně vmasírovat speciální gel do všech bolavých a ztuhlých míst. U mě se účinek dostavil ještě tentýž den: nejprve se mi po kříži rozlil příjemný mráz. A po 30 sekundách z nich katastrofální pulzování zmizelo. Kolena se mi stala ohebná a po 8 měsících jsem je mohl poprvé protáhnout. Můžu přísahat, že jsem viděl, jak otok zmizel. Je to možná legrační, ale dokázal jsem si několikrát denně dřepnout a rozhoupat se, abych viděl, jak jsem se stal flexibilní.

To jsem já před testy a o 3 týdny později už chodím bez berlí!
To jsem já před testy a o 3 týdny později už chodím bez berlí!

Po 3 týdnech jsem šla poprvé na procházku bez berlí. Bylo úžasné se konečně soustředit na výhledy, ne na prskání do zad a nohou. Díky této léčbě se mi hodně zpevnily klouby, svaly a zamilovala jsem si sport. Běhám v soutěžích! Dnes je mé tělo mým nejlepším přítelem a vždy za to budu vděčný Zigmuntu Majevskému.

CO PŘIMLO BEATU ZA 3 TÝDNY STÁT SE VYSPORTOVANOU A POHYBLIVOU JAKO NIKDY PŘEDTÍM?

Metoda, která Beatu za tak krátkou dobu postavila na nohy, je založena na unikátní kombinaci ingrediencí. Jeho léčivá síla byla zaznamenána již před 800 lety! Extrakty pro tento gel se získávají z Wiltshire (Jihozápadní Anglie). Výzkumy prokázaly, že bio-biologická dostupnost látek z tohoto regionu je až 98 %! co to pro vás znamená?

1

Bolest a otok zmizí po 30 sekundách

Gel přirozeně znecitlivuje bolavá místa a zmírňuje otoky. Jeho uklidňující účinek je cítit okamžitě. Již po 30 sekundách si také můžete všimnout, že zmizí zarudnutí a deformity způsobené podvrtnutím nebo zhmožděním kloubu. Extrakt z kůry anglického dubu dodává pokožce příjemný pocit napětí, což zase pomáhá uvolnit unavené klouby a svaly. Zápisy ve farních knihách ze 13. století naznačují, že v té době byla léčba pro pěší poutníky nenahraditelná. A dnes pomáhá i profesionálním sportovcům!

2

Kolena a lokty znovu získají plný rozsah pohybu od 1. použití

Ošetření pro obnovu kloubů, svalů a kostí je tělem téměř zcela absorbováno. To přesně znamená, že dokáže regenerovat kloubní chrupavku, i když byla z 98 % poškozena! Každý 2. člověk potvrdil, že po 3-6 dnech používání tohoto vzorce se jeho ruce začínají cítit dobře. Kolena a lokty se při ohnutí přestanou blokovat, zmizí nepříjemné tření. Po terapii všechny předchozí příznaky natrvalo vymizí.

3

Revmatismus, slabost a migrény z dysplazie zmizí!

Odborníci se shodují, že pravidelné používání unikátní formule snižuje záněty v kloubech a až 12krát redukuje revmatickou degeneraci. Jeho působení je stejně účinné bez ohledu na věk pacienta a stupeň pokročilosti jeho problému.

4

Po 3 dnech se vám také vrátí radost z chůze!

Specifičnost, která je dílem génia minulých generací, udělá zázraky i s vašimi klouby, svaly a páteří. Od prvního natření je začne uvolňovat, obnovovat, odstraňovat záněty a blokovat bakteriální infekce. Výsledkem je, že již po 3 dnech zmizí pocit ztuhlosti a snížené pohyblivosti z nohou, paží a zad. Přestanete se šetřit studenými obklady, anatomickými polštáři a ortézami. Aktivní život budete opět milovat!

Její fungování vysvětluje Zigmunt Majevský, světoznámý specialista na ortopedii a tvůrce moderní verze „zázračné léčby na klouby a kosti“.

„Ukazuje se, že moderní věda se musí sklonit před silou starověké medicíny. Kúra, jejíž receptura byla známa již ve 13. století, odstraňuje bolest, pálení a otoky odkudkoli, kam se dotkne. Poté proniká do stále hlubších vrstev tkání a stimuluje jejich přirozenou sebeobnovu 24/7. Za starých časů se tato formule nazývala Slza dobré matky pro její okamžité chladivé a uklidňující vlastnosti. Tento pozoruhodný recept jsem našel terénním výzkumem v hrabství Wilthsire. Zjistili, že v některých oblastech jsou případy osteoporózy, artritidy a kloubních deformací 40krát méně časté než kdekoli jinde! Jsem přesvědčen, že to souvisí s přítomností v této oblasti specifických bylin, které byly použity k vytvoření této neobvyklé léčby. Zrekonstruovaný recept jsem dokončila podle své představy a tak vznikl Flexicoldin. Bylo to poprvé, co jsem s ní obnovil kondici své vlastní dceři, a teď tento gel pomáhá lidem jako Beata nebo ty."

POTVRZENÉ VÝSLEDKY

Díky pravidelnému používání gelu Flexicoldin se Beatiny nohy a záda přes noc staly silnými, pružnými, fit a zdravými. A co je nejdůležitější - získané výsledky jsou stejně odolné jako velkolepé.

Milena: Varusová kolena se po 4 týdnech vrátila do normálu
Milena: Varusová kolena se po 4 týdnech vrátila do normálu
Eliška z Opavy: likvidace artrózy z 99%
Eliška z Opavy: likvidace artrózy z 99%
Marek z Ostravy: konec prolémů s vypadáváním disku
Marek z Ostravy: konec prolémů s vypadáváním disku
Jan z Chebu mohl se vyhnout operace kyčle
Jan z Chebu mohl se vyhnout operace kyčle

Nezávislé testy pod dohledem Zigmunta Majevského prokázaly, že gel Flexicoldin působí na rychlou a efektivní obnovu pohybového aparátu. Tento jedinečný a snadno použitelný prostředek se osvědčil již v dobách, kdy nebyly dostupné ambulantní ošetření, laserové terapie nebo dlouhodobá rehabilitace. Tento gel dnes dělá radost i vědcům a hlavně postaví na nohy až 20 lidí denně. Po 72 hodinách také zjistíte, že vaše nohy a ruce mohou znovu získat svou dřívější obratnost a dokonce se zpevnit. Chcete se rozloučit s trháním a tepáním v kostech? Jednodušší způsob nenajdete!

NEZTRÁCEJTE ČAS NÁKLADNÝMI, RIZIKOVÝMI A BOLESTIVÝMI LÉČBAMI - OBNOVUJTE KLOUBY A ODSTRAŇTE REUMATIZMUS GELEM Flexicoldin

Začátek vážných problémů s klouby vypadá neškodně. To zahrnuje ranní slabost, „funění“ v koleni nebo lokti, sklon k výronům, neschopnost sevřít ztuhlou ruku v pěst ihned po vstávání z postele. Pokud máte alespoň jeden z těchto příznaků, opravdu nemáte na co čekat. Začněte co nejdříve s terapií, která vás po stovky let zachránila před imobilizací a nyní je akceptována moderní vědou. Ve chvíli, kdy použijete tento jedinečný produkt, se vám opět otevře svět plný chůze, běhu a nerušené radosti z pohybu.

Speciálně pro naše čtenáře připravil tým Zigmunta Majevského unikátní propagační kampaň. Je k dispozici každému, kdo se rozhodne vrátit do fitness s recepturou Flexicoldin.

Pokud chcete výsledky jako Beata, hrdinka tohoto článku, klikněte na odkaz níže. Přesměruje vás na oficiální stránky výrobce, kde získáte speciální slevu. Doporučuji vám to udělat poměrně rychle, protože počet denních slev je omezený.

Karolina
Apetin Stop !
Získejte úžasný gel Flexicoldin se slevou a získejte zpět radost z pohybu >>>

Speciální akce platí ještě 4 dny!

Nejnovější komentáře
Marie Levert
Sabina T. dneska

Používám ho týden a ... bože, přestala se mi trhat levá strana

Monika Pałka
Jérôme Lièvre
David dneska

Opravdu to funguje. Kolena mě po 2 natírání už nebolí

Cédric Buvier
Bamboo Bee dneska

Je to zázrak! Zkřivené prsty na mé ruce se začaly narovnávat!

Sylvain Bourdonnier
Donata dneska

Už jsem se chtěla smířit s tím, že při ohýbání bude vždy peklo v zádech a tady to máš, všechno je pryč!

Adrien Chou
Metro Chick dneska

Jsem ohromena. Používám teprve 2 dny a krk po starém zranění přestal tahat

noga
Sylvain Bourdonnier
Domi No dneska

Dobře, žiješ jednou! Klikám na tento gel.

Léandre Duval
Marcela dneska

Mám dost obkladů ze zelí. Tohle je moje poslední naděje!

Béatrice
Funia včera

Moje babička ho používá 3 dny a konečně si přestala stěžovat na kořínky.

noga
Christine Chênois
Super včera

To je skvělé. Vezměte si to, než vám fyzio-lobby řekne, abyste to zablokovali. 4 měsíce cvičení mi nedalo to, co tento gel.

Roland Joker
Malina včera

Konečně si můžu protáhnout nohy v kolenou.

Benoît Perrot
Ježek včera

Bo-ží!!!

Tomasz Tkaczyk
Barbara Thibault
Karina včera

To by mělo dostat Nobelovu cenu. Vážně.

Ève Jarre
Jabnkova včera

Upřímný názor: první týden byly účinky tak dobré, ale druhý ... OMG. Do teď jsem na zázraky nevěřil. Už nepotřebuji nosit pásek na kolena.

Pauline Lebovitz
Monika včera

Procházky bez hůlek - děkujeme za ně <3

Catherine Jacqui
Lena Antonova včera

Byla jsem skeptická a teď vidím, že je to to nejlepší, co mě kdy potkalo. Na rentgenu mi řekli, že otok ploténky je pryč beze stopy

Přidat komentář
Awatar
Přidat komentář Odešli

49% sleva pro naše čtenáře

Apetin Stop !

49% sleva pro naše čtenáře

Použijte náš EXKLUZIVNÍ ODKAZ níže a získejte 49% slevu na Flexicoldin ještě dnes!

Získejte úžasnou formuli Flexicoldin se slevou a získejte zpět zdravé klouby >>>

Speciální akce platí 4 dny!

Close

Děkujeme za Váš komentář

Bude zveřejněn moderátorem