Новина на деня
FacebookInstagramPinterest

САМО ПРЕДИ 3 СЕДМИЦИ ХОДЕХ С ПАТЕРИЦИ. ДНЕС УЧАСТВАМ В ПОЛУМАРАТОН КАТО ШАМПИОНКА!

Konferencja

За период от 8 месеца 39-годишната Яна се озовава на дъното. Докато още не се е съвзела след тежък инцидент, се оказва, че съпругът ѝ я оставя заради по-млада приятелка от клуба по катерене! Заради силната болка в краката и гърба Яна практически престава да ходи. Но когато получава шанс да участва в иновативни изпитвания, животът ѝ се преобръща на 180 градуса.

КОГАТО СОБСТВЕНОТО НИ ТЯЛО Е НАШ ВРАГ

За Яна разговорите за миналото все още са трудни. С нежелание се връща към спомените за безпомощност и болка:

Тялото ми винаги е било лесно податливо на всякакви наранявания. Преди да завърша началното училище, имах 4 пъти навехнат глезен, изкълчен десен палец. Часовете по физическо бяха за мен кошмар, никой не ме искаше в отбора си. Зад гърба ми ме наричаха „смотла“. През последната година едва се явих на изпитите, защото... счупих крака си. На краката и ръцете ми се появяваха синини от нищо и не изчезваха със седмици. Коленете ми започнаха да пукат, преди да навърша 30 години! След раждането на децата започнаха проблемите с гръбнака... В разцвета на живота си се чувствах като грохнала старица. Случваше се да мразя тялото си. Не можех да разчитам на него. Чувствах, че все едно иска да ме унижи.

Непрестанната болка в гръбнака беше за мен мъчение

На всичкото отгоре по ирония на съдбата се омъжих за спортист. Съпругът ми обичаше да кара колело и да практикува скално катерене. Знаех, че мечтае за съвместен активен живот, уикенди извън града. Знаех също така, че с годините все повече се дразни на това, че аз трябва толкова да внимавам за себе си.

„БЯХ РАЗВАЛИНА. ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ“

Яна полага усилия да не изостава от своя спортен съпруг, но съдбата ѝ отнема последната надежда.

След инцидента мъжът ми сметна, че ставам само за скрап, така като и колата ни

Най-лошият момент? Когато на магистралата в колата ми се заби друг автомобил. След този инцидент бях ужасно натрошена. След няколко операции и седмици лечение в гипс, се движех всъщност само с патерици. Нощем се будех от разкъсващо усещане в гърба и краката. Денем пълзях из къщи в полусъзнание от болка и умора. Понякога не беше по силите ми дори да се придвижа до звънящия домофон. А какво остава за разходка с колела или в планината?! Изчезнаха мечтите за обща къща на село, а заедно с тях приключи и моята връзка. Мъжът ми отиде при приятелка, с която се беше запознал в клуба по катерене. Явно млада и пъргава като козичка.

„ДЕНЯТ, В КОЙТО ПОЛУЧИХ НОВИ КРАКА“

Попитахме Яна как става така, че само преди 3 седмици не може да стане от стола без изкривено от болка лице и да разгъне колене, а днес е 100% подвижна и спортна като никога. И тъкмо се подготвя за полумаратон! Ето нейния отговор:

Със сигурност щях да остана безпомощна инвалидка, за която всяка стъпка е мъчение, ако не беше една публикация в интернет форум. Институтът за терапия на движението обяви, че набира участници за изпитване на изненадващ метод, наречен „древно чудо за ставите и костите“. Лечението, съществуващо от над 800 години, се оказа 90 пъти по-силно от съвременните обезболяващи средства. И сега е подложено на интензивни изследвания. Веднага разбрах, че това е моят шанс!

Реших да подам заявление. Цяла седмица чаках за отговор, докато най-накрая той дойде:

Akcptacja Akcptacja
Влязох в специална програма за природно възстановяване на ставите и костите

Трябва да кажа, че от самото начало имах добро предчувствие за тези изследвания. Постиженията на Димитър Константинов – световноизвестен специалист ортопед – ми направиха огромно впечатление. Прочетох, че е спасил собствената си дъщеря от осакатяване, след като тя е преживяла тежък инцидент. Мечтаех и на мен да се случи такова чудо. Исках да ходя без патерици, да почувствам вятъра в косата си при бързо каране на колело, да изляза на разходка и да не се оглеждам за пейка само след 5 минути. Само толкова и толкова много! Надявах се, че ще се почувствам пъргава, лека и свободна. А може би също така... ще привлека мъж, който наистина ще обича да прекарва време с мен. И няма да се отнася към мен като към тежест.

„първо настъпи шок, а след това... възхита“

На въпроса за изпитванията на формулата на Димитър Константинов Яна цялата грейва:

По време на изпитванията бяхме разделени на 2 групи: първата група трябваше веднъж дневно да втрива специална маз във всички болезнени и схванати места. При мен ефектът настъпи още същия ден: най-напред по долната част на гърба ми се разля приятна хладина. А след 30 секунди изчезна туптящото усещане в него. Колената ми станаха гъвкави и за първи път от 8 месеца можех да ги разгъна. Мога да се закълна, че виждах как подпухналостта им изчезва. Може да звучи смешно, но успявах да правя няколко пъти на ден клякания и махове, за да проверя колко гъвкава съм станала.

Това съм аз преди изпитванията, а 3 седмици по-късно вече ходя без патерици!
Това съм аз преди изпитванията, а 3 седмици по-късно вече ходя без патерици!

След 3 седмици излязох за пръв път на разходка без патерици. Беше прекрасно да мога да се съсредоточа върху гледките, а не върху прищракванията в гърба и краката. Благодарение на тази маз ставите и мускулите ми укрепнаха, а аз заобичах спорта. Участвам в състезания по бягане! Днес тялото ми е моят най-добър приятел, а аз винаги ще бъда благодарна за това на Димитър Константинов.

Каква е причината само за 3 седмици Яна да стане здрава и спортна като никога досега?

Методът, който изправя Яна на крака за толкова кратко време, се основава на уникалната комбинация от съставки. Лечебната му сила е забелязана още преди 800 години! Екстрактите за тази маз се добиват от графство Уилтшър (Югозападна Англия). Изследванията показват, че биоусвоимостта на веществата от този район достига до 98%! Какво означава това за Вас?

1

Болката и отоците изчезват след 30 секунди

Мазта естествено обезболява болезнените места и регулира подпухналостта. Успокояващото ѝ въздействие се усеща веднага. Само след 30 секунди може да се забележи, че зачервяванията и деформациите, предизвикани от навяхване или контузия на ставата, отшумяват. Екстрактът от кора на английски дъб придава усещане за приятно напрежение по кожата, а това от своя страна помага за отпускане на уморените стави и мускули. Бележките в енорийските документи от XIII век подсказват, че по онова време лечението е било незаменимо за пътешествениците. А днес помага дори на професионалните спортисти!

2

Колената и лактите ще възстановят пълния обхват на движението си от първата употреба

Терапевтичният продукт за възстановяване на ставите, мускулите и костите е почти изцяло усвоим от организма. Това означава по-точно, че може да възстанови ставния хрущял дори ако той е унищожен до 98%! Всеки втори човек потвържава, че след 3 – 6 дни прилагане на тази формула ръцете започват да се подчиняват. Коленете и лактите престават да блокират при сгъване, изчезва неприятното триене. След лечението всички досегашни постоянни симптоми отшумяват.

3

Ревматизмът, слабостта и мигрената, причинени от дисплазия, си отиват!

Експертите са единни, че редовното прилагане на уникалната формула редуцира възпаленията в ставите и дори 12-кратно намалява ревматичните дегенерации. Действието ѝ е еднакво успешно, независимо от възрастта на лекуващото се лице и степента на напредналост на неговия проблем.

4

След 3 дни и Вие ще си възвърнете радостта от ходенето!

Терапевтичният продукт, който е дело на гения на миналите поколения, ще направи чудо и за Вашите стави, мускули и гръбнак. От първото втриване ще започна да отпуска, възстановява, премахва възпаленията и блокира бактериалните инфекции. В резултат на това само след 3 дни от Вашите крака, ръце и гръб ще изчезне чувството за схванатост и ограничена мобилност. Ще престанете да се спасявате със студени компреси, анатомични възглавници и ортези. Отново ще заобичате активния живот!

Димитър Константинов, световноизвестен специалист ортопед и създател на съвременната версия на „чудната маз за стави и кости“, обяснява нейното действие.

„Оказва се, че съвременната наука трябва да се поклони пред силата на древната медицина. Мазта, чиято рецепта е известна още през XIII век, премахва болката, паренето и подпухналостта от всяко място, до което се докосне. След това тя прониква в още по-дълбоките пластове тъкан и стимулира 24/7 естественото им самовъзстановяване. В миналите времена тази формула е наричана „Сълзата на добрата майка“ именно заради незабавните ѝ охлаждащи и успокояващи свойства. Попаднах по следите на тази необикновена рецепта благодарение на теренно проучване в района на графство Уилтшър. Оказа се, че в някои негови части случаите на остеопороза, артрит и деформация на ставите са 40 пъти по-редки от където и да било другаде! Убеден съм, че това има връзка с наличието в този район на специфични билки, които служат за създаването на тази необикновена маз. Допълних възстановената рецепта според своите знания и така възникна Flexicoldin. С негова помощ най-напред възвърнах подвижността на моята собствена дъщеря, а сега мазта помага на хора като Яна или като Вас“.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

Благодарение на редовното използване на мазта Flexicoldin краката и гърбът на Яна от ден на ден стават все по-силни, гъвкави, подвижни и здрави. И което е най-важно – постигнатите ефекти са също толкова дълготрайни, колкото и впечатляващи.

Ирина: деформираните колена възстановиха формата си след 4 седмици
Ирина: деформираните колена възстановиха формата си след 4 седмици
Гергана от Плевен: напредналата артроза се ликвидира на 99%
Гергана от Плевен: напредналата артроза се ликвидира на 99%
Камен от Русе: край на проблемите с дисковата херния
Камен от Русе: край на проблемите с дисковата херния
Ирина от Бургас избегна операция на бедрото
Ирина от Бургас избегна операция на бедрото

Независимите изпитвания под ръководството на Димитър Константинов доказват, че мазта Flexicoldin повлиява на бързото и успешно възстановяване на опорно-двигателната система. Това изключително и удобно за използване средство се е доказало прекрасно още във времената, когато няма достъп до процедури в лекарски кабинети, лазерна терапия или дългосрочна рехабилитация. Дори в съвременността тази маз възхищава учените, а което е най-важното – изправя на крака 20 души дневно. И Вие ще се убедите само след 72 часа, че краката и ръцете Ви могат да възстановят своята предишна подвижност, а дори и да я повишат. Искате ли да кажете „Сбогом“ на туптенето и пулсирането в костите? Няма по-лесен начин!

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ СЪС СКЪПИ, РИСКОВИ И БОЛЕЗНЕНИ ПРОЦЕДУРИ – ВЪЗСТАНОВЕТЕ СТАВИТЕ И ЛИКВИДИРАЙТЕ РЕВМАТИЗМА С МАЗТА Flexicoldin

В началото сериозните проблеми със ставите не изглеждат застрашително. Това са сутрешна слабост, пукащи колена и лакти, склонност към навяхвания, невъзможност да сгънеш в юмрук изтръпналата си ръка веднага след ставане. Ако забелязвате у себе си дори и един от тези симптоми, наистина няма какво да чакате. Възможно най-бързо започнете лечението, което от стотици години спасява от обездвижване, а сега вече има одобрението на съвременната наука. От момента, в който започнете да прилагате този изключителен продукт, светът, изпълнен с разходки, тичане и необуздана радост от движението, отново ще се разкрие пред Вас.

Специално за нашите читатели екипът на Димитър Константинов подготви изключителна промоционална акция. Налична е за всеки, който се реши да възстанови подвижността си с помощта на формулата Flexicoldin.

Ако искате да постигнете резултати като при Яна, героинята на тази статия, щракнете върху долния линк. Той ще Ви препрати към официалната страница на производителя, където ще получите специална отстъпка. Препоръчваме Ви да направите това бързо, тъй като броят на предоставяните отстъпки за един ден е ограничен.

Karolina
Apetin Stop !
Сдобийте се с възхитителната маз Flexicoldin с намаление и си върнете радостта от движението >>>

Специалната промоция е валидна само в продължение на 4 дни!

Най-нови коментари
Ана  Т.
Ана Т. днес

Използвам от една седмица и... еха, болката от лявата страна престана

Ана  Т.
Живко
Живко днес

Наистина работи. Колената ми престанаха да се схващат след 2 втривания

Bamboo Bee
Bamboo Bee днес

Това е някакво чудо! Изкривените пръсти на ръката започнаха да се изправят!

Галя
Галя днес

Вече се бях примирила с това, че винаги ще ме боли гърбът при навеждане, а сега направо всичко премина!

Женя
Женя днес

Впечатлена съм. Използвам само от 2 дни, а вече престана да ме придърпва вратът след стара контузия.

noga
Наталия
Наталия днес

Добре, веднъж се живее! Кликвам, за да получа тази маз.

Надя
Надя днес

Писна ми от компреси със зеле. Това е последната ми надежда.

Фуня
Фуня вчера

Баба ми използва продукта от 3 дни и най-накрая престана да се оплаква от ишиас.

noga
Супер
Супер вчера

Това е супер. Взимайте, преди физио-лобито да нареди да го забранят. 4 месеца упражнения не дадоха такъв резултат, какъвто даде тази маз.

Таня
Таня вчера

Най-накрая мога да опъна колената си.

Юлия
Юлия вчера

Стра-хот-но!!!

Tomasz Tkaczyk
Никола
Никола вчера

Това трябва да получи „Нобел“. Сериозно.

Малина Дамяна
Малина Дамяна вчера

Честно мнение: през първата седмица нямаше кой знае какъв ефект, но през втората... БОЖЕ МОЙ. Не вярвах в чудеса до този момент. Вече не трябва да нося ленти за коляно.

Мария
Мария вчера

Разходки без щеки – благодаря за тях <3

Лена Антонова
Лена Антонова вчера

Бях скептична, но сега виждам, че това е най-доброто, което ми се е случвало в живота. На рентгена ми казаха, че дископатията ми е изчезнала без следа

Добави коментар
Awatar
Добави коментар Изпрати

49% отстъпка за нашите читатели

Apetin Stop !

49% отстъпка за нашите читатели

Възползвайте се от нашия ЕКСКЛУЗИВЕН ЛИНК по-долу и още получете 49% отстъпка за Flexicoldin!

Сдобийте се с чудната формула Flexicoldin с намаление и си върнете здравите стави

Специалната промоция важи за 4 дни!

Close

Благодарим за коментара

Той ще бъде публикуван от модератора