A nap híre
FacebookInstagramPinterest

MÉG 4 HETE SZÉGYELLTE LAPOS FENEKÉT. MA BÜSZKÉN HANGSÚLYOZZA NŐI ALAKJÁT

Konferencja

4 hete a 36 éves Júlia magánélete és önbecsülése egy hajszálon múlott. Férje ugyan biztosította arról, hogy kissé fiús alkata ellenére is szereti, de... egy kivételesen kerek, érzéki fenekű nővel romantikázott. Júlia tinédzser kora óta nagy komplexusokkal küzd, de ez volt az utolsó csapás, melyet vonzereje elszenvedett. Így amikor lehetőséget kapott, hogy innovatív teszteken vegyen részt, élete 180 fokkal megváltozott.

KOMPLEXUSOKKAL MÉRGEZETT FIATALSÁG

A Júliával való beszélgetés nem a legkönnyebbek közé sorolható. Ő maga vonakodva mesél múltbeli tapasztalatairól:

Tinédzserként türelmetlenül vártam, hogy a serdülés során a testem végre vonzó formákat öltsön. 17 évesen már az összes barátomnak volt melle, derékbevágása, gyengéden lekerekített feneke, én meg még mindig úgy néztem ki, mint egy vékony, 11 éves fiú. Hátul (hosszú) hát, elöl szintén semmi extra. Míg a kis melleimet push-up melltartókkal gond nélkül korrigáltam, addig a fenék hiányát szinte lehetetlen volt elrejteni. Amikor egy fiú randevúzni hívott, a szemem sarkából láttam, hogy elragadtatott szemekkel vizsgálja a szűk nadrágos lányok kerekded fenekét. A levetkőzés perspektívája – akár az öltözőben testnevelés órák előtt, akár később bármely férfi előtt – megrémített. Vékony alakom ellenére bő cargo nadrágot és hosszú pulóvert viseltem, ami eltakarta a fenekemet. Akkoriban az önbizalmam a földön volt.

Kerekded fenék helyett - lapos fenék

Mit nem próbáltam ki? Az egyetemen a konditerem megszállottja lettem. Azt képzeltem el, hogy ha fehérje-kiegészítőket fogok használni, és naponta több órát ott töltök konditeremben izzadva, akkor impozáns gluteus maximust (nagyfarizom latinul) tudok felépíteni. Sikerült megerősítenem az izmaim, de a fenék amilyen lapos volt, ugyanolyan lapos maradt.

„RÖVIDNADRÁG, SEXI MINISZOKNYA, LEGGINGSZ? EZEKET ELFELEJTHETTEM”

Júlia erőfeszítéseket tett feneke megjelenésének javítására, de különösebb eredmény nélkül.

Przed i po
A nyár rémálom volt, csupa karcsú nő... és én

Amikor megismerkedtem Jakubbal, a férjemmel, biztosított róla, hogy semmit nem változtatna rajtam. Akartam hinni neki, bár irritált, hogy telefonja képernyővédőjéről gyakran latin szépségek köszöntek rám egy szál bikiniben, játékosan megfeszítve buja hátsó bájaikat. A házasságunk után teherbe estem és sokat híztam. Abban az illúzióban éltem, hogy a zsír a fenekemet fogja kerekíteni, de természetesen elsősorban a hasamon és a karomon rakódott le. A fenekem - még mindig lapos volt, mint egy serpenyő. Ami még rosszabb, hogy amikor sikerült ledobnom a súlyfelesleget, megereszkedett a bőröm és a fenekem még százszor rosszabbul nézett ki! Nem elég, hogy egyáltalán nem görbül, de még meg is ereszkedik és érdessé válik... Rémálom. A férjem lassan eltávolodott tőlem. Egyre többet vitatkoztunk. Hibáztatott, hogy nem repültünk sehová nyaralni, mert mindig is szégyelltem a testemet... Annál jobban ledöbbentem, amikor felfedeztem, hogy egy bizonyos "céges utazás" egy trópusi kirándulásnak bizonyult egy buja, brazil fenekű szeretővel.

"A NAP, AMELY MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEMET"

Megkérdeztük Júliát, hogy hogyan lehetséges, hogy 6 hete még görnyedt, komplexusokkal küzdő és boldogtalan volt, ma pedig egy ragyogó, pokolian vonzó nő második bőrként illeszkedő miniszoknyában. Íme a válasza:

Valószínűleg kétségbeesetten egy őrülten veszélyes, ún. brazil feneket eredményező beavatkozás mellett döntöttem volna, ha nem láttam volna meg véletlenül egy információt az egyik internetes csoportban. Olyan önkéntesek toborzásáról volt szó, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek, és szeretnének részt venni a "BBL krém formájában" (BBL - Brazil Butt Lift, a fenék sebészi megnagyobbításának és emelésének híres eljárása) nevű innovatív formula tesztjeiben. Azonnal ráéreztem, hogy egy ilyen lehetőség égi jel lehet!

Úgy döntöttem, hogy benyújtom a jelentkezésem. Egész héten át vártam a választ, míg végül megérkezett:

Zoom Akcptacja
Bejutottam a speciális, természetes fenéknagyobbító programra!

Nem tudom miért, de éreztem, hogy egy ilyen véletlennek pozitívan kell végződnie. Sok jót olvastam Pintér-Daniels Éváról és az innovatív módszeréről, amelyet nővérére gondolva fejlesztett ki. Tényleg arról álmodtam, hogy javíthassak a kinézetemen, hogy új életet kezdhessek és mindenekelőtt, hogy végre jól érezhessem magam a bőrömben. Reméltem, hogy szépnek és nőiesnek fogom érezni magam, és talán egy olyan férfit is magamhoz vonzok, aki igazán szeret, nem csak elfogad.

"NAPRÓL NAPRA EGYRE JOBBAN LE VOLTAM NYŰGÖZVE"

Amikor Pintér-Daniels Éva formulájának kipróbálásáról kérdeztük, Júlia nem tudta leplezni érzelmeit.

A tesztek során két csoportra osztottak minket: az egyik csapatnak naponta kétszer egy kellemesen krémes állagú formulát kellett bemasszíroznia a fenekébe, a kontrollcsoportnak pedig - ugyanez volt a feladata, de egy placebo-krémmel. Szerencsém volt, hogy az első csoportba kerültem. Elképesztő, de azonnal éreztem, hogy valami zajlik a bőröm alatt. A selymesen simító és feszesítő hatás nagyon hamar megjelent, de ez még nem minden. Esküszöm, hogy napról napra, hétről hétre láttam a tükörben, ahogy a fenekem vonala megemelkedik és kerekdeddé válik. Lehet, hogy bután hangzik, de képes voltam órákon át nézegetni a fenekemet a fürdőszobában, és hitetlenkedve, örömmel érintettem meg. Attól tartottam, hogy ez átmeneti hatás, de napról napra nőtt a fenekem és vele együtt az örömöm is!

Oto ja przed kuracją i 4 tygodnie po rozpoczęciu kuracji
Ez a fenekem a vizsgálatok előtt, és 2 héttel azután

2-3 hét után vásárlási őrületbe estem - életemben először vettem csipkés alsóneműt és áhított szűk rövidnadrágot. Szívből köszönöm Pintér-Daniels Évának, hogy létrehozta ezt a módszert – nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is megváltoztatta.

HOGYAN LEHETSÉGES, HOGY JÚLIA MINDÖSSZE 4 HÉT ALATT ENNYIRE HIHETETLEN VÁLTOZÁSON ESETT ÁT?

A módszer, amely lehetővé tette Júlia számára, hogy ilyen rövid idő alatt elérje a fenék jól látható emelését és nagyobbítását, több szinten működő természetes hatóanyagok innovatív kombinációján alapul:

1
A fenék térfogatának valódi növelése

A csodálatosan bársonyos állagú szérum sok erősen koncentrált, természetes hatóanyagot tartalmaz, de a VOLUFILINE™ az, ami növeli a fenék térfogatát. Hogyan lehetséges ez? Ez az Anemarrhena Asphodeloides növényből származó kivonat képes helyileg serkenteni a zsírsejtek növekedését, így a fenék pontosan ott gömbölyödik, ahol szeretnéd.

2
Selymesen sima bőr az 1. használattól kezdve

A hialuronsav erőteljes adag hidratálást garantál, míg a ginkgo biloba kivonat erős öregedésgátló hatást fejt ki, ráadásul a bőr mikrokeringésének serkentését is fokozza - ennek köszönhetően a tápláló regeneráló koktél mélyen a bőrbe jut és megóvja azt a nedvességvesztéstől. A szérumot használók 93%-a megerősíti, hogy a bőr makacs érdessége 1-2 használat után megszűnt.

3
SuperSLÁGER a fiatalos feszesség helyreállítására

A kollagén a fiatal bőr titka - szabályos, erős szerkezetet ad a bőr építő rostjainak, ellenáll az idő káros hatásainak - ráncok, lazulás, elvékonyodás stb. Visszaállítja a rugalmasságot és megakadályozza a csúnya striák kialakulását. Különösen hasznos posztmenopauzás nők számára, valamint jelentős fogyás után vagy terhesség után.

4
Csodálatos lifting hatás már 3 héten belül

A forradalmi készítmény nemcsak a fenék megnagyobbítását és profiljának kerekítését teszi lehetővé mesterséges implantátumok és invazív beavatkozások nélkül, hanem a legkívánatosabb ideál szerinti modellezést is, hogy a fenék rugalmas legyen és étvágygerjesztően megemelkedjen. Ennek eredményeként körülbelül 21 napos rendszeres használat után kívánni fogod ultra-nőies alakod kiemelését szexi, szorosan hozzád simuló ruhákban.

Pintér-Daniels Éva, a „BBL krém formájában” nemzetközileg elismert kutatója és megalkotója így magyarázza a formula működését:

„A tudománynak a kozmetikai és esztétikai iparág terén napjainkban megfigyelhető rendkívül gyors fejlődése lehetővé teszi, hogy új, jobb megoldásokat keressünk a szépséghiányok korrekciója terén. Az én készítményem is ezt bizonyítja. Pontosan ott serkenti a zsírszövet növekedését, ahol azt szeretnénk, tökéletes formát, feszességet és étvágygerjesztően domború profilt kölcsönözve a fenéknek. Kutatások igazolják, hogy a készítmény jótékony hatással van a bőr mélyebb rétegeiben lévő szerkezeti rostok hálójának megvastagodására, ezáltal lifting hatást biztosítva. Mindezt szike és költségek, veszélyes beavatkozások nélkül."

BIZONYÍTOTT HATÁSOK

Az Ovashape BUTT formula rendszeres használatának köszönhetően Júlia feneke egyik napról a másikra sima, feszes, megemelkedett és étvágygerjesztően gömbölyded lett. És ami a legjobb: az elért eredmények ugyanolyan tartósak, mint amennyire látványosak.

Barbara
Barbara: nulla komplexus a nagyon vékony alkat ellenére
Ági
Ági Miskolcról: feszes és étvágygerjesztő fenék intenzív fogyasztás után
Márta
Márta Debrencenről: soha többé tunika a strandon
Júlia
A szegedi Júlia által elért hatások

A Pintér-Daniels Éva csapata által végzett független tesztek bebizonyították, hogy az Ovashape BUTT formula hatással van a fenék megjelenésének gyors és hatékony javítására. A forradalmi készítmény ötvözi azt, ami a legfontosabb a fenék nem sebészi megnagyobbításában és megemelésében – 11 kiváló minőségű hatóanyag, amelyek növelik a zsírsejtek (adipociták) számát és méretét, lebontják a bőr alatti egyenetlenségeket, simítják, táplálják, feszesítik és vastagabbá teszik a bőrt. Ennek eredményeként 21-28 nap elteltével elképesztő változásokat fogsz észlelni a feneked megjelenésében, amely kerek és étvágygerjesztően megemelkedett lesz.

FELEJTSD EL A DRÁGA, FÁJDALMAS ÉS KOCKÁZATOS BEAVATKOZÁSOKAT – DÖNTS A TERMÉSZETES SZÉPSÉG MELLETT

Ha tagadóan tekintesz feneked életkorral, hormonális változásokkal, genetikai adottságokkal, intenzív fogyással vagy terhességgel összefüggő kedvezőtlen megjelenésére, ugyanakkor joggal tartasz a drasztikus intézkedésektől - kiváló hírünk van. Hamarosan megereszkedett vagy túl lapos feneked elképesztő metamorfózison megy keresztül - teljesen természetes, nem invazív és tartós hatást biztosító módon. Ne habozz, megérdemled, hogy büszke lehess a testedre és saját vonzerődre. Minél hamarabb használod ezt a forradalmi terméket, annál hamarabb éred el a kívánt eredményt, és elnyered az önbizalom egy teljesen új dimenzióját.

Pintér-Daniels Éva csapata speciális promóciós kampányt készített olvasóink számára. Minden nő számára elérhető, aki úgy dönt, hogy az Ovashape BUTT formulának köszönhetően elképesztő önbizalom-löketet akar kapni.

Ha olyan eredményeket szeretnél elérni, mint Júlia, a cikk hősnője, kattints az alábbi linkre. Átirányít a gyártó hivatalos weboldalára, ahol különleges kedvezményt vehetsz át. Arra biztatlak, hogy ne késlekedj, mivel a napi kedvezmények száma korlátozott.

Karolina Szerezd be kedvezménnyel a forradalmi Ovashape BUTT formulát, és kezdd el a metamorfózist >>>

A speciális promóció még 4 napig érvényes!

Legújabb hozzászólások
Marie Levert
T. Szilvia ma

Egy hete használom és... hűha, már látom, hogy szépen feszül a bőr, és már a fenekem is szebb

Sylwia T.
Jarek
Mackó ma

Megerősítem, működik. Alig várom a végső hatást 2 hét múlva

Cédric Buvier
Beau Bea ma

Hihetetleeeen. Úgy nézek ki, mint egy táncosnő a rapperek videoklipjeiből!

Danuta
Danika ma

Azt hittem, soha nem szabadulok meg borzalmasan lapos fenekemtől, és tessék. A férjem és a barátaim azonnal észrevették a hatást. Szenzáció

CHowCHow Girrrl
Chloe Girl ma

Nem rossz. Még csak másfél hét telt el, és a popsim sima mint a bársony és jól megemelkedett.

Hikori Mo
Hikori ma

Na ne mondjátok, hogy végre van remény a telt formák nélküli botocskák számára! Már nyomom is a megrendelés gombot!!!

Léandre Duval
Magdi ma

A fenekem a terhesség után egy rémálom. Most hozta a futár az Ovashape BUTT csomagot. Drukkoljatok!

Béatrice
Csajszi tegnap

9 napja használom és tényleg látszik a különbség

Christine Chênois
Zseniális tegnap

Egyszerűen zseniális. Csajok, vegyétek meg gyorsan, mielőtt valaki kivonja a forgalomból, elvégre a klinikák lobbija jól betojhat, hogy az Ovashape BUTT elveszi tőlük az ügyfeleket

Roland Joker
Jázmin tegnap

Végre jól néz ki a fenekem, köszönöm

Benoît Perrot
Kém Irén tegnap

Csoda!!!

Ulka Szpiegulka
Hania
Hanna tegnap

+100 pont a magabiztossághoz, kamu nélkül

Ève Jarre
Ajrin Lebowski tegnap

Csak ennyit mondok. Egy hét után nem láttam hihetetlen hatást, de 2 hét után... WOW. És ez egy nagy WOW. Végre hordhatok nyáron feszes rövidnacit

Ulka Szpiegulka
Pauline Lebovitz
Natália tegnap

Nagyon jól nézek ki, köszönöm

Catherine Jacqui
Jekaterina Abramovva tegnap

Hagytam magam meggyőzni, és nagyon örülök, mert szebb a fenekem, mint a legtöbb hírességnek, aki implantátummal rohangál... És legfőképpen - természetesség

Hozzászólás hozzáadása
Awatar
Adjon hozzá egy mellékletet Küldés

50% kedvezmény olvasóinknak

Ovashape Bust

50% kedvezmény olvasóinknak

Használd az alábbi EXKLUZÍV LINKENKET, és vegyél át 50% kedvezményt az Ovashape BUTT-ra még ma!

Szerezd be kedvezménnyel a forradalmi Ovashape BUTT formulát, és kezdd el a metamorfózist >>>

A különleges akció 4 napig tart!

Close

Köszönjük a hozzászólást.

Moderátorunk hamarosan nyilvánossá fogja tenni