Vijesti dana
FacebookInstagramPinterest

Još prije mjesec dana, pogled u ogledalu ju je dovodio do siuza. Danas oduševljava tenom 20-godišnjaka: glatko čelo i čvrsti obrazi

Konferencja

Prije samo mjesec dana život je bio noćna mora za 41-godišnju Alice iz Toronta. Na poslu ju je iz utrke za promaknuće eliminirao kolega koji joj je bio 16 godina mlađi, a suprug se odlučio razvesti. Njezin naborani, šareni ten dao joj je izgled izmučene 60-godišnjakinje. Kod kuće i na ulici, Alice se osjećala "nevidljivo" i mislila je da je ništa dobro ne čeka. Kad je sudjelovala u pionirskim istraživanjima, bila je potpuno šokirana. Lice joj se pomladilo u 28 dana, a Alice sada izgleda svježije i blistavije nego prije vjenčanja.

„Priča napisana na mom licu? Moja je bila katastrofa!”

U sjećanje na poniženja iz prošlosti, Alice ne može suzdržati suze:

Nikad nisam bila lijepa djevojka s ružičastim obrazima, ali prava noćna mora počela je u srednjoj školi. Zbog agresivnih akni, lice mi je stalno bilo prekriveno gnojnim prištićima. U školi sam dobila nadimak "Pizza" i stalno su mi pročali da se operem. Morala sam koristiti vrlo jaka kemijska sredstva da se riješim ove prljavštine. Pomogli su, ali su se i trajno osušili i prerano ostarjeli moju kožu. Na faksu sam izgledala oko 10 godina ozbiljnije od svojih kolega i bojala sam se ožiljaka od akni.

Nisam trebala biti Miss svijeta, ali htjela sam izaći pred ljude bez srama.

Tijekom godina, naravno, nisam se pomlađivala, pa su starim kompleksima dodani novi: opušteni obrazi, vrećice ispod očiju, zbog "tona suza". Na poslu je netko često pitao je li se nešto dogodilo jer izgledam tako tužno. I jednostavno sam se izgubila u mislima... Došlo je do toga da mi je položaj koji sam čekala godinama oteo stažist koji je tek završio fakultet. Direktor odjela mi je objasnio da je pustolovnija, "ažurna" i... Ima svjež, prezentabilan izgled koji privlači kupce.

Isprva me suprug pokušao utješiti: rekao je da je važna unutrašnjost i da sam za njega najljepša. Ali u stvari, on me je također vidio kao naboranu, staru, životno umornu ženu. Jednog dana je spakirao kofere i otišao svojoj tajnici. Bila sam shrvana.

„Već sam štedila novac za facelifting”

Alice je očajnički željela dobiti glatki, svijetli ten i razbiti etiketu "stare, ružne žene". Nažalost, uzalud...

Efekt jojo
6 dana nakon nanošenja luksuznog seruma za pomlađivanje kavijarom i tekućim zlatom. "Pušačke" bore i paranazalni nabori smanjeni su za 76%.
Promjena boje nakon akni uklonjena je u 98%.

Jesam li se nekako pokušala riješiti bora? Naravno! Testirala sam sve vrhunske kreme protiv starenja: drogerije, ljekarne i one koje se mogu kupiti samo u profesionalnim kozmetičkim salonima. Mogla bih se i namazati margarinom. Ni mezoterapija bez igle ni mikrodermoabrazija nisu pomogle. Botox nije dolazio u obzir jer sam alergičan na njega. U ogledalu sam svaki dan vidjela čelo "jutarnje" s ožiljke brazdama i obrazima koji su visjeli poput buldoga. Misljela sam da ću ih se riješiti tek kad odem pod nož.

„Dan kad sam dobila novo lice”

Pitam Alice kako to da prije samo 4 tjedna nije mogla sakriti pigmentacijske mrlje i proširene pore čak ni ispod debelog sloja šminke, a sada vidimo blistavu ženu glatkog lica koja izgleda mlađe nego na fotografijama s vjenčanja.

Vjerojatno bih i dalje mrzila vidjeti svoje lice u ogledalu da nije bilo informacija koje mi je dao prijateljica kozmetičarka. Medicinski centar koji se bavi uznapredovalim kožnim problemima pokrenuo je inovativno kliničko ispitivanje ekskluzivnog seruma za podizanje česticama zlata i kavijarom, pod vodstvom poznatog stručnjaka Edvarda Nielsena. Za testove su tražene žene u dobi od 40+ godina, sa starenjem, osjetljivom i vrlo oštećenom kožom. Pomislila sam: radi se o meni!

Prijavila sam se i nakon tjedan dana dobila sam odgovor:

Zoom Akcptacja
Bila sam kvalificirana za testiranje luksuzne formule koja ispunjava bore tekućim zlatom

Išla sam na testove uzbuđena i puna nade. Osjećala sam se kao da ću ovaj put napokon uspjeti! Čitala sam samo superlative o istraživanju g. Nielsena, a njegova metoda regeneracije kože bez igle nazvana je "kozmetološkom nadom 21. stoljeća". Vjerovala sam da će zahvaljujući njoj i za mene početi nova era: bez bora, bez kompleksa, ali s voljenim čovjekom pored sebe.

„Bore su počele smanjivati nakon 24 sata”

Kad pitam kako su prošli testovi, Aliceine oči počinju svjetlucati.

Bili smo podijeljeni u dvije skupine: prva skupina dobivala je dragocjeni serum svaki dan, a druga placebo. Bio sam u prvoj momčadi. Bilo je nevjerojatno! Već nakon prvog dana liječenja primijetio sam da su poprečne bore na čelu počele plitko. Koža, koja je uvijek bila siva, konačno je poprimila zdrav, zlatni sjaj. Do kraja tjedna, moj ten je postao ravan, lijep. Nestale su "vranine noge" u kutovima očiju i vertikalne bore "pušača" oko usta. Kao da je ovaj serum za pomlađivanje vraćao ruke mog biološkog sata. Lice mi je postajalo sve mlađe u očima, i bilo je trajno! Pravilna napetost i hidratacija kože održavali su se čak i kada sam prestao koristiti proizvod na zahtjev laboratorijskih tehničara.

Evo me prije upotrebe luksuznog seruma protiv bora sa zlatom i kavijarom i nakon 4 tjedna korištenja.
Evo me prije upotrebe luksuznog seruma protiv bora sa zlatom i kavijarom i nakon 4 tjedna korištenja.

Moj konačni rezultat je lice kao nakon takozvanog "dubokog faceliftinga sa zlatnim nitima", koje košta 50,000 dolara. Obrazi su se lijepo podigli, a linija brade dobila je karakterističan nacrt. Bore "iznenađenja" na čelu i linije "marionete" koje se protežu od krila nosa do uglova usta su nestale. Izgledam 20 godina mlađe!

U samo 4 tjedna Alice je doživjela spektakularnu transformaciju. 
U čemu je tajna?

Pametni serum s nano-zlatom, koji je Alice omogućio da postigne učinak kirurškog modeliranja lica bez ijedne igle, bezbolno obnavlja matricu dubokih slojeva kože kako bi nalikovala koži mlade kože.

Koraci formule Éternelle GOLD DAY na primjeru 30-dnevnog korištenja:

1. tjedan

Blokiranje nehotičnih mikrokontrakcija lica, smanjenje oponašanja bora

2 tjedan

Smanjenje gustoće bora za 37%, obnova gustoće kože

3 tjedan

Aktivacija 2x brže sinteze kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, vlažeći kožu iznutra

4 tjedan

Trajno ujednačava tonus kože i posvjetljuje ga do 3 tona.
98% punjenje ožiljaka od akni

Edvard Nielsen, međunarodni stručnjak za dermatologiju, objašnjava učinak "zlatnog podizanja lica u staklenci":

Jeffrey Moore

„Moji pacijenti ovu pripremu pomlađivanja nazivaju čudom, a to je jednostavno rezultat dugogodišnjeg znanstvenog istraživanja i testiranja. Standardne kreme, serumi i gelovi za kućnu uporabu djeluju na površinu i uglavnom vlaže. U međuvremenu, nanočestice dragocjenog seruma s koncentriranim zlatom i tekućim kavijarom, razvijene u mom institutu, prodiru u kožu do dubokih slojeva i aktiviraju njezine prirodne mehanizme obnove. Posebnu ulogu ovdje igra ekstrakt nano-zlata i plemenitog kavijara dobiven s europskih obala Atlantskog oceana. To su najluksuzniji sastojci u njezi protiv starenja, popunjavajući najdublje i najdublje ukorijenjene bore i obnavljajući strukturu kože od 1. primjene. Po mom mišljenju, ovaj serum će donijeti potpunu revoluciju u metodama produljenja mladosti.”

Dokazani rezultati

Korištenje formule Éternelle GOLD DAY izgladilo je Alicine bore bez ikakve kirurške intervencije. Važno je napomenuti da ovaj učinak traje do danas. Kožna tkiva su učinkovito stimulirana na učinkovitu samoobnavljanje.

Anja iz Rijeke, 44 godine, eliminirala je opuštenu bradu
Anja iz Rijeke, 44 godine, eliminirala je opuštenu bradu za 5 tjedana.
Tamara iz Čakovca, 76 godina, zagladila je vrat za 12 tjedana.
Tamara iz Čakovca, 76 godina, zagladila je vrat za 12 tjedana.
Dijana iz Zagreba (52) učvrstila je kožu i riješila se pigmentacijskih mrlja za 6 tjedana.
Dijana iz Zagreba (52) učvrstila je kožu i riješila se pigmentacijskih mrlja za 6 tjedana.
Mija, 43 godine, iz Zaprešića, riješila se 'lavovskih' bora i 'vraninih nogu' u 3 tjedna.
Mija, 43 godine, iz Zaprešića, riješila se "lavovskih" bora i "vraninih nogu" u 3 tjedna.

Kliničke studije koje je proveo Edvard Nielsen potvrdile su da Éternelle GOLD DAY ima trenutni učinak na smanjenje bora i učvršćivanje kože, bez obzira na dob. Nanokoloidne čestice zlata, kolagene aminokiseline i plemeniti, tekući kavijar snažno podižu kožu, zatežu je i vraćaju joj izgubljenu gustoću i elastičnost. Kao rezultat toga, ne kolapsira pod utjecajem gravitacije; Na vratu nema bora, druge brade ili ružne "gušavosti".

Zaboravite na botulizam i skalpel – kladite se na prirodno pomlađivanje ZLATNIM LIFTOM iz Éternelle GOLD DAY!

Koliko ste novca potrošili na neučinkovite namaze koji nisu učinili apsolutno ništa za vašu kožu? Koliko ste puta ljuto bacili jedva otvorenu staklenku skupocjene kreme u smeće jer je uzrokovala svrbež osipa na licu? Koliko često ste plakali dok ste se gledali u ogledalo? Vrijeme je da tome stanemo na kraj i započnemo potpuno novu fazu života. Nema trošenja bogatstva, nema rizične plastične operacije. Upravo si napravila prvi korak za pomlađeno, privlačno lice. Vrijeme je za još jednu!

Posebno za moje čitatelje, Edvard Nielsen pripremio je jedinstvenu promotivnu kampanju. Dostupna je svima koji odluče promijeniti svoje lice i život ekskluzivnim serumom za podizanje Éternelle GOLD DAY!

Ako želite dobiti efekte poput junakinje ovog članka - Alice, kliknite na donji link. Preusmjerit će vas na službenu web stranicu proizvođača gdje možete zatražiti poseban popust. Potičem vas da to učinite što je prije moguće, jer je broj popusta koje možete dobiti ograničen.

Éternelle GOLD DAY

Kliknite ovdje da biste dobili originalnu kremu Éternelle GOLD DAY po iznimnoj cijeni i zagladili čak i najdublje bore u 3 tjedna

Posebna promocija vrijedi do 12.12.2021 godine!

Nedavni komentari
Marie Levert
Vanja Bošnjak danas

O! Moj voljeni Éternelle GOLD DAY! Iskreno ga preporučujem. Ovo su učinci koje sam imala nakon 7 dana:

Vanja Bošnjak
Nina Boban
Nina Boban danas

Već tjedan dana koristim Éternelle GOLD DAY i napokon sam se riješila odvratnog nagiba preko čela

Sara Skender
Sara Skender danas

Ovaj proizvod je magija, vraća vrijeme!

Megi Malić
Megi Malić danas

Sjajna priča! Narudžba je već prošla. <3

Jan Sliško
Jan Sliško danas

Moja žena ga je koristila mjesec dana, a sada kada hodamo ulicom s našom 19-godišnjom kćeri ljudi misle da su sestre xd

wife
Dijana Jukić
Dijana Jukić danas

To je ono što sam tražila. Prirodni sastav, bez petro-filera, poboljšanje kože vidljivo prve večeri

Maria Malez
Maria Malez danas

Moja majka je imala problema sa borama i slomljenim kapilarama. Koristila ga je 3 tjedna i sada ima dječju kožu.

wife
Eva Perić
Eva Perić danas

U redu, naručeno, vidjet ćemo što će se dogoditi. 😉

Vinka Kuzman
Vinka Kuzman jučer

@Eva Perić,, bit ćete oduševljeni, vidjet ćete!

Anita Matuševska
Anita Matuševska jučer

To je istina s ovim uklanjanjem mrlja - potpuno su nestale mrlja od akni.

img
Marta Šuker
Marta Šuker jučer

@Anita Matuševska, što je s ožiljcima? Djeluje li išta na njih? Pokušala sam sve... ☹

Anita Matuševska
Anita Matuševska jučer

@Marta Šuke, radi, samo što ga onda treba koristiti malo duže. Imala sam 4 mala ožiljka na obrazu poput rupa od velikih boginja, pa su se zatvorili nakon 5 tjedana.

Lucija Ždreb
Lucija Ždreb jučer

Studiram kozmetologiju i moram reći da je ovaj pripravak izazvao pravu pomutnju u zajednici. Čak i moji obično skeptični profesori sami naručuju da ga isprobaju. :D

Anja Novak
Anja Novak jučer

Koristim ga 2 dana i do sada mogu reći da mi se koža na nosu i obrazima konačno prestala ljuštiti. Također dobar početak.

Darija Fulep
Darija Fulep jučer

Kvragu, učinila sam to za sebe, naručila sam set. Koristim ga 2 puta dnevno i lice mi se stvarno osjeća tako odmorno i svježe.

Dodavanje komentara
Awatar
Dodavanje komentara Pošalji

50% popusta za naše čitatelje

Éternelle GOLD DAY

50% popusta za naše čitatelje

Upotrijebite moju EKSKLUZIVNU VEZU u nastavku i iskoristite 50% popusta na Éternelle GOLD DAY već danas!

Nabavite revolucionarnu formulu Éternelle GOLD DAY s popustom i započnite svoj makeover >>>

Posebna promocija vrijedi do 16.03.2021!

Close

Hvala na komentaru

Objavit će ga moderator