Запис за преглед: НОВИНИ ЗА СЕДМИЦАТА
FacebookInstagramPinterest

Само преди 30 нощи хората й даваха 65-70 години. 
Днес на перфектното ѝ лице завиждат дори "двайсет годишните".

Konferencja

Преди два месеца животът на 52-годишната амбициозна бизнесдама Мария от София прилича на кошмар. Постоянният стрес и менопаузата са нанесли много жесток удар върху лицето ѝ. Съпругът ѝ я напуснал заради 27-годишна секретарка. Бизнесът също се влошаваше за Марип - тя губеше договори, чувстваше, че е изтласкана от пазара от млади и красиви шефки.... От огледалото тя се погледна с изтерзаното, тъжно лице на жена над 65 години, покрито с гъста мрежа от бръчки и кафяви петна. Беше похарчила цяло състояние, за да спаси лицето си с процедури, и почти беше платила за това с трайна инвалидност. Всичко се променило само за 30 нощи, когато тя участвала в необичайна изследователска програма за обръщане на процеса на стареене.

Стройна, богата... имах всичко - освен по-младо лице, казва тя.

Припомняйки си спомените, Мария има сълзи в очите си:

По природа имам доста хубави черти, но на 14-годишна възраст цветът на лицето ми беше засегнат от жестоко хормонално акне. Силните химически средства помагаха на пъпките, но с цената на огромни поражения, раздразнения и суха кожа. В университета получих много кафяви оцветявания от слънцето. След това посветих цялата си енергия на развитието на бизнеса си и живеех в постоянен стрес. Този порив и жажда за успех ми даваха тласък, но също така се отразяваха на кожата ми - дългочасови полети, климатици, малко сън и много кофеин.

Успешен, привлекателно тяло и какво ли още не.... Мечтаех за по-младо лице.

Когато бръчките по лицето на моите приятелки едва започваха да се появяват, моите вече бяха дълбоки и фиксирани. С всяка изминала година ставаше все по-зле, но промените взеха истински лавинообразен ход, когато настъпи менопаузата! За мой ужас, наред с тъмните пигментни петна и бръчките започнаха да се появяват и неприятни себорейни брадавици, странни пъпки и зачервявания. Порите на носа ми заприличаха на кратери.

Съпругът ми се опитваше да ме утеши с клишета, че важна е вътрешността и личността, но аз го виждах как гледаше по-младите съпруги на колегите си. Комплексите започнаха да тормозят самочувствието ми. Все по-трудно ми беше да печеля договори с ключови клиенти. Винаги съм бил страхотен в преговорите, но губех пред красиви и амбициозни трийсет и няколко годишни... Бях пренебрегван на браншови конгреси, панелни дискусии, търговски изложения и конференции, чувствах се направо прозрачен. Никой дори не посягаше към визитната ми картичка, защото очевидно моята "естествена визитна картичка" - лицето ми - беше възпираща....

С пари може да се купи почти всичко, но не и по-младо лице.

Имах чувството, че земята гори под краката ми. Съпругът ми все по-често избягваше да ме погледне; един ден ми подаде документи за развод. Щял да замине при младата си асистентка. Кариерата ми губеше скорост и започнах да изпадам в паника, че вече нищо хубаво не ме очаква в живота. За всичко беше виновно увреденото, набръчкано лице.

Efekt jojo
6 нощи след като започнах специална процедура за обръщане на биологичния часовник на кожата Оцветяването след слънцето намаля с 88%,
бръчките по лицето намаляха със 74%

Сигурно ще попитате защо не се грижех за кожата си. Погрижих се! Всеки месец харчех огромна сума пари за най-добрата, най-скъпата козметика и редовно ходех на професионални процедури като мезотерапия, лазер и микродермабразио в престижни салони. За съжаление - резултатите бяха слаби и нетрайни. Бузите ми все още бяха увиснали като на хамстер, а челото ми беше обезобразено от дълбоки бразди. Веднъж се изкуших да си сложа ботокс и едва не се оказах с трайно увиснал клепач! Парализираният нерв изискваше рехабилитация, но за щастие след много месеци се възстанови в нормалното си състояние. Повече никакъв ботулизъм! Предлагаха ми и други драстични процедури като лифтинг на лицето - механично изрязване на излишната кожа... Ужасно, нали? И все пак, в отчаянието си, си записах час в клиниката.

Шанс за изцяло ново лице?

Попитахме Мария как е възможно сега да изглежда по-млада, отколкото на собствените си сватбени снимки, докато само преди шест седмици е приличала на пенсионерка.

Самата аз не мога да повярвам, но се случи нещо напълно неочаквано. Същият този топ козметик в града, обожаван от известни актриси, който ми препоръча да обмисля хирургически лифтинг на лицето, ми се обади, за да ме попита дали бих участвала в някои пионерски изследвания под ръководството на известния Едвард Нилсен. Програмата търсеше жени над 50-годишна възраст, страдащи от изразените последици от менопаузата, стареенето и чувствителността на кожата. Какво трябваше да загубя? Изпратих кандидатурата си заедно със снимка.

Отговорът дойде в рамките на една седмица:

Zoom Akcptacja
Имам възможност да бъда част от новаторска изследователска програма за ценна формула за регенериране на кожата през нощта!

Може да е ирационално, но някак интуитивно усетих, че тези тестове ще променят живота ми. Мечтаех да започна всичко отначало, с ново лице и - кой знае - може би с нова любов до мен.... Бях прочела малко за изследванията на Едвард Нилсен и за предложения от него безиглов метод, използващ суперкомплекс от авангардни активни съставки, запазени досега за ВИП подмладяване, и за потенциала на интелигентната регенерация за една нощ. Нямах търпение.

След всяка вечер тичах развълнувана до огледалото, казва тя.

Когато я попитахме за процеса на тестване, Мария сияеше.

След внимателно документиране на състоянието на кожата ни, бяхме разделени на две групи. Група А, към която бях причислена аз, трябваше да прилага скъпоценна терапия, обогатена с нов вид колоидно злато, всяка вечер, докато контролната група В получаваше плацебо. Още на първата сутрин след прилагането на формулата през цялата нощ изглеждах много по-свежа, по-здрава и отпочинала. След още една нощ се уверих в това. Напречните бръчки на челото ми видимо изтъняваха, а кафявите петна ставаха все по-слаби. Всяка нощ в кожата ми действаше магия. Дори омразните "брадавици на вещицата" сякаш се абсорбираха! След една седмица от увисналите "хамстерски" бузи на практика нямаше и следа, а след две седмици контурът на лицето ми стана ясен като на някой модел. Шок! Координаторите ни препоръчаха да спрем да използваме продукта след 30 нощи. Страхувах се, че прекрасните ефекти ще изчезнат, но нищо подобно - сякаш наистина се бях върнала назад във времето с външния си вид.

Преди лечението... и 30 нощи след началото му.
Преди лечението... и 30 нощи след началото му.

Какво да кажа, не се разпознах в огледалото. Изглеждах така, сякаш току-що съм си направила ужасно скъп лифтинг на лицето от най-добрия холивудски специалист, без изкуствеността и ефекта на "въздушния тунел" на гротескно изтеглената кожа. Линиите на марионетките изчезнаха, както и "единайсетте" между веждите. Кафяви петна, брадавици и пъпки? Вече дори не мога да си спомня къде точно бяха. Кожата ми дори е станала небесно копринена на допир, порите са се свили, а цветът ѝ е сияен. Чувствам се по-красива и уверена от всякога - сякаш съм получила нов живот.

За 30 нощи Маргарет претърпя впечатляваща метаморфоза. 
Каква е тайната?

Това е революционният метод, който без нито един скалпел или убождане с игла позволи на Мария и останалите участници в тестовете да постигнат ефекта на перфектно моделирано, изгладено и озарено лице. Иновацията се състои не само в комбинирането на най-мощните вещества против стареене в изключителен мултикомплекс, но преди всичко в адаптирането на концентрацията на формулата към процесите, протичащи в дълбоката матрица на кожата изключително през нощта, по различно време.

Етапи на действие на нощната формула Éternelle Gold Night, като се използва пример за 30-дневно лечение:

Седмица 1

Повдигане и стягане на лицевия овал със силата на естествен лифтинг благодарение на действието на наноколоидно злато от ново поколение. Молекулите на това ценно вещество допълнително предпазват кожата от свободните радикали и я озаряват отвътре.

2-ра седмица

Интензивна реконструкция и уплътняване на дермата благодарение на съдържащите се във формулата колагенови аминокиселини. Между 3 и 4 часа сутринта те попълват недостига на колаген в кожата и премахват нейния вътрешен колапс. Бръчките и вдлъбнатините намаляват с приблизително 42%.

Седмица 3

Регенерация и препрограмиране на младежките функции на всички слоеве на кожата. Възстановяване на естествената хидролипидна мантия. Заместване на повече от 56% от увредените епидермални клетки, намаляване на появата на хиперпигментация, несъвършенства и белези от акне с до 89% благодарение на антибактериалните свойства на златото.

Седмица 4

Ускоряване на клетъчния обмен в епидермиса. За това са отговорни аминокиселините и липидите на хайвера, който е изключително рядка и труднодостъпна съставка в процедурите за подмладяване. В резултат на това възприемането на възрастта на лицето се променя средно с 15 години.

Ето какво казва самият създател на метода, експертът по дерматология Едвард Нилсен, за "нощния лифтинг от тубичката":

Едвард Нилсен

Жените възхваляват този еликсир за нощно подмладяване като чудо в епруветка, а той е просто резултат от дългогодишна упорита лабораторна работа на цял екип изследователи и подбор на най-ценните съставки. Общодостъпните козметични продукти, дори професионалните", имат само повърхностен ефект, на нивото на самия епидермис. Чрез капсулиране на ключови активни съставки под формата на наночастици е възможно да се достигне до най-дълбоките слоеве на кожата и да се стимулират естествените процеси на биообновяване - със силата и скоростта, присъщи на младата кожа, способна на пълно функционално възстановяване в рамките на един цикъл. Основна роля тук играе уникален коктейл от излишни съставки: колоидно злато в комбинация с най-висококачествен колаген и екстракт от хайвер. Те имат мощен подмладяващ ефект и за разлика от субстанциите от по-нисък клас не дразнят и не сенсибилизират кожата. Съставките обаче не са всичко. Използването на продукт за нощно обновяване е напълно логично, защото между полунощ и 4 часа сутринта клетъчното делене и процеси са до 10 пъти по-бързи и ефективни, а поради засилената микроциркулация и малко по-високата температура на тъканите хранителните вещества се усвояват много по-ефективно, отколкото през деня. Действието на полезните съставки на крема се преплита и допълва взаимно в различните часове на нощта. В това се крие цялата тайна на успеха на формулата."

Потвърдени резултати:

С помощта на нощната концентрирана формула Éternelle Gold Night напредналите признаци на стареене по лицето на Маргарет се обърнаха без драстична намеса. Ефектът на обръщане на биологичния часовник на кожните клетки продължава и до днес. Тъканите бяха ефективно стимулирани да се ремоделират и самообновяват напълно, както се случва естествено в кожата под 25-годишна възраст.

Направлението, въведено от Едвард Нилсен, е нова ера в областта на неинвазивното подмладяване. Резултатите, постигнати от неговата нощна процедура при пилотните тестове, надминаха очакванията на самите създатели на формулата и на участниците в изследователската програма. Тя не само успява да премахне 89% от бръчките и кожните счупвания без използването на пълнители или опасен ботулизъм, но и успява да обърне ефекта на гравитацията, повдигайки овала и контурите на лицето по начин, сравним с хирургически лифтинг.

Забравете за инжектирането на токсини и за гротескно изкуственото лице

Спомнете си за всички онези безполезни прехвалени мазила, за които сте похарчили крони с надеждата, че ще направят нещо за лицето ви. Колко от тях предизвикваха зачервяване, дразнене, обриви или не правеха абсолютно нищо? Колко пъти сте усещали жилото на раздразнението и завистта при вида на съвършено гладките младежки лица на двайсет и няколко годишните? Време е да сложите край на това и да се почувствате красиви в собствената си кожа. Без да съсипвате банковата си сметка, без опасна пластична хирургия. Вие сте на път да се впуснете в една невероятна метаморфоза.

Специално за моите читатели Едвард Нилсен е подготвил уникална рекламна кампания. Тя е достъпна за всички, които решат да преобразят лицето и досегашния си живот с формулата Éternelle Gold Night!

Ако искате да постигнете резултати като героинята на тази статия - Маргарет - кликнете върху линка по-долу. Той ще ви пренасочи към официалния уебсайт на производителя, където ще получите специална отстъпка. Препоръчвам ви да го направите възможно най-скоро, тъй като дневният брой на предоставените отстъпки е ограничен.

Éternelle Gold Night

Кликнете тук, за да получите оригиналния нощен крем Éternelle Gold Night на изключителна цена и да изгладите дори най-дълбоките бръчки за 3 седмици >>>

Специалната промоция е валидна до 12.12.2023!

Последни коментари
Михаела Т.
Михаела Т. днес

O! Най-накрая някой пише за този блестящ еликсир на младостта!!! Ретинолът се крие, почти си изгорих лицето и дори се получиха по-лоши петна от ултравиолетовите лъчи. А това са резултатите, които имах след 7 нощи с Éternelle Gold Night:

Михаела Т.
Мария Виденова
Мария Виденова днес

От една седмица използвам Éternelle Gold Night всяка вечер и отвратителните ми марионетни бръчки, които мислех да си инжектирам с филъри, най-накрая изчезнаха... Сега не ми се налага!

Светла Иванова
Светла Иванова днес

Това средство е сериозно вълшебство, то връща времето назад! Задължително след менопаузата

Гергана Петрова
Гергана Петрова днес

То ме убеждава. Поръчката вече е излязла. <3

Милен Иванов
Милен Иванов днес

Жена ми използва това в продължение на един месец и сега, когато вървим по улицата с 19-годишната ни дъщеря, хората ги вземат за сестри xDD

Милен Иванов
Елица Милева
Елица Милева днес

Нещо точно такова, от каквото имам нужда. Натурални чисти съставки, пълни само с доброта, без силикони и без запушващи гадости, подобрение на кожата, видимо още на първата сутрин

Ивайла Чавдарова
Ивайла Чавдарова днес

Майка ми имаше ужасни проблеми с пигментни петна от слънцето и хормоните. Тя използва това в продължение на 3 седмици и кожата ѝ е милион пъти по-гладка и без петна.

Таня Петрова
Таня Петрова днес

Добре, поръчах, ще видим какво ще излезе от това, но не се настройвам за чудеса 😉.

Маиела Т.
Маиела Т. вчера

@Евелина Гадева, ще се зарадваш, ще видиш!

Кристина Вълкова
Кристина Вълкова вчера

Вярно е с това премахване на петна - имам кафяви и лилави петна от акне, които са изчезнали напълно.

Katarzyna Juszczyk
Милена Стоева
Милена Стоева вчера

@Кристина Янава, а как е с белезите? Действа ли нещо върху тях? Мисля, че съм опитала всичко... ☹

Кремена Павлова
Кремена Павлова вчера

@Мария Михнева, лесно е да се махнат, но трябва да нанасяте такъв хубав слой редовно всяка вечер. Дупката от шарка над веждата ми се плитко и избледня след 5 седмици, а беше огромна като кратер сериозно

Петя Станева
Петя Станева вчера

Уча козметик и бях мега любопитна за този продукт, както и всички козметици, които познавах. Знаех, че трябва да е добър, защото моите псори го поръчват за себе си на едро, за да се запазят до стотици. :D

Преслава Манева
Преслава Манева вчера

Използвам го от 3 дни и досега мога да кажа, че овлажнява блестящо

Вероника Тенева
Вероника Тенева вчера

Кърд, аз го направих за себе си и поръчах лечението. Нанасям всяка вечер и действително лицето ми става невероятно гладко, свежо.

Добавяне на коментар
Awatar
Добавяне на коментар Изпрати

50% отстъпка за нашите читатели

Éternelle Gold Night

50% отстъпка за нашите читатели

Използвайте моя ЕКСКЛУЗИВЕН линк по-долу и получете 50% отстъпка от Éternelle Gold Night още днес!

Вземете ексклузивната формула Éternelle Gold Night с отстъпка и започнете своята метаморфоза >>>.

Специалната промоция е валидна до 16.03.2021!

Close

Благодарим ви за вашия коментар

Той ще бъде публикуван от модератора§